Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Βινύλιο: ετοιμαστείτε για το Millennium Party

Βινύλιο: ετοιμαστείτε για το Millennium Party

Πρεμιέρα κάνει σήμερα στον ΑΝΤ1 το Βινύλιο και ο Αντώνης Κανάκης, ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη, μαζί με τους Γιάννη Σερβετά, Χρήστο Κιούση και Στάθη Παναγιωτόπουλο έρχονται με millennium διάθεση!

Στη συνέντευξη που είχα κάνει στο newsit.gr με τον Αντώνη Κανάκη τον ρώτησα τι να περιμένουμε τη φετινή σεζόν από την εκπομπή και όπως μου είπε  «Το Βινύλιο, το λέω από την πρώτη στιγμή αυτής της εκπομπής, έχει και μπορεί να έχει, πολλά πρόσωπα. Ξεκίνησε με τον κοινωνικό του χαρακτήρα, συνέχισε με τα unplugged και τις κουβέντες με σημαντικούς μουσικούς και τις δύο σεζόν του εγκλεισμού, μία στο YouTube και μία στο OPEN, συνέχισε με τα μουσικά αφιερώματα-πάρτι. Φέτος νομίζω ότι θα έχει λίγο απ’ όλα, κυρίως με βάση την μουσική. Θα δούμε… και εσείς και εμείς, γιατί σε αυτήν την εκπομπή, τίποτα δεν είναι προκαθορισμένο». 

Συνεχίζοντας λοιπόν… ακόμα… τα μουσικά αφιερώματα-πάρτι απόψε θα παίξουν τα καλύτερα χορευτικά τραγούδια της δεκαετίας του 2000 με τη δισκοθήκη να έχει μουσική από τα 00’s, συναίσθημα, χιούμορ, «χειροποίητα» βίντεο και σπιτικές παρέες.

Ετοιμαστείτε γιατί απόψε, στις 20:00 το Vinylio μας καλεί στον ΑΝΤ1 να χαμηλώσουμε τα φώτα, να ανεβάσουμε τον ήχο, να αλλάξουμε θέση στα έπιπλα, να φορέσουμε παπούτσια για χορό και να πιάσουμε το μικρόφωνο για να ζήσουμε ένα ξέφρενο Millennium Party σαν αυτά που ζούσαμε τότε… προ μνημονίων και πανδημιών…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις