Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

VOICE: Σαρώνει και παίρνει παράταση

VOICE: Σαρώνει και παίρνει παράταση

Τρίτος κύκλος στον ΣΚΑΪ και το VOICE εξακολουθεί να αφήνει… άφωνους τους αντιπάλους του συνεχίζοντας να σημειώνει υψηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης. Οι blind auditions με τους τέσσερις κριτές είναι… απολαυστικές κάνοντας τους τηλεθεατές να παρακολουθούν το talent show και τα στελέχη του ΣΚΑΪ να ζητούν από την τούρκικη εταιρεία παραγωγής, την Acun Medya, περισσότερη… δόση!

Χαρακτηριστικό είναι ότι τις δύο πρώτες βδομάδες το VOICE με την προβολή πέντε επεισοδίων έφερε στον ΣΚΑΪ 25,6% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 24,9% στο δυναμικό κοινό με τις γυναίκες ηλικίας 15 έως 24 ετών να αποδεικνύονται οι πιο φανατικές του talent show αφού ο μέσος όρος τους ήταν 30,1%.

Και αυτή τη βδομάδα όμως οι πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης εξακολούθησαν να είναι υψηλές σημειώνοντας την Τρίτη 24,1% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 22,1% στο δυναμικό κοινό, ενώ χθες, την Τετάρτη, 28,7% και 28% αντίστοιχα. Βλέποντας αυτά λοιπόν στο κανάλι του Φαλήρου ζήτησαν από την εταιρεία παραγωγής να αυξήσουν τον αριθμό των blind auditions όπου εκεί ομολογουμένως οι coaches κάνουν… φοβερό παιχνίδι. Φαίνεται λοιπόν ότι η Acun Medya θα ανταποκριθεί θετικά και έτσι οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν περισσότερο καιρό τις… κόντρες της κριτικής επιτροπής για να αποκτήσουν κάποιον από τους διαγωνιζόμενους στην ομάδα τους.

Στο σημείο αυτό να αναφέρω ότι μετά την προβολή του χθεσινού επεισοδίου ο Σάκης Ρουβάς έχει αποκτήσει 14 άτομα, η Έλενα Παπαρίζου 19, ο Πάνος Μουζουράκης 18 και ο Κωστής Μαραβέγιας 16, ενώ δεν υπάρχει όριο για το πόσα μέλη θα έχει κάθε ομάδα μέχρι να ολοκληρωθεί η πρώτη φάση…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις