Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

«Βόμβα» στον ΣΚΑΪ! Αλλαγή στην ηγετική πυραμίδα

«Βόμβα» στον ΣΚΑΪ! Αλλαγή στην ηγετική πυραμίδα
Φωτογραφία αρχείου

Είναι από τα πρόσωπα που επί σειρά ετών πρωταγωνιστεί στο τηλεοπτικό τοπίο και μάλιστα από επιτελικές θέσεις.

Τα τελευταία χρόνια μάλιστα έχει αναλάβει τον ενημερωτικό τομέα στον ΣΚΑΪ μέσα από τη θέση του Γενικού Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης.

Ο λόγος για τον Σταμάτη Μαλέλη που σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου αποχωρεί από τη θέση του, αλλά όχι από το σταθμό του Φαλήρου. Πριν από λίγη ώρα μάλιστα ο δημοσιογράφος ανακοίνωσε σε συνεργάτες του ότι αποχωρεί από τη διευθυντική θέση αναλαμβάνοντας πλέον «Σύμβουλος Ενημέρωσης» του Ομίλου ΣΚΑΪ.

Η είδηση έσκασε σαν «βόμβα» στο κανάλι του Φαλήρου καθώς γνωρίζουν τον ηγετικό ρόλο που είχε ο δημοσιογράφος σε όλο τον ενημερωτικό τομέα, κάτι το οποίο δεν γνωρίζουν αν θα συνεχίσει να τον έχει και ως «σύμβουλος», ενώ γνωρίζουν την επιθυμία του να δραστηριοποιηθεί και σε άλλους τομείς, εκτός της τηλεόρασης. Αυτή την επιθυμία του είχε κάνει γνωστή πριν από το καλοκαίρι στην ιδιοκτησία του ΣΚΑΪ και μόλις χθες έγινε αποδεκτή η πρότασή του να συνεχίσουν τη συνεργασία… αλλά με λιγότερες ευθύνες.

Πάντως μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει αποφασιστεί ποιος θα τον διαδεχτεί στην ηγετική πυραμίδα της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, ενώ θεωρείται ότι προς το παρόν δεν θα υπάρξει κάποιος που θα αναλάβει τη συγκεκριμένη θέση…!

UPDATE:

Πριν από λίγο, μάλιστα, ο ΣΚΑΪ κυκλοφόρησε και ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι: «O Σταμάτης Μαλέλης αναλαμβάνει Σύμβουλος Ενημέρωσης του Ομίλου ΣΚΑΪ. Από σήμερα δεν θα ασκεί τα καθήκοντα του Γενικού Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ΣΚΑΪ.

Από τη νέα του θέση θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του».

Με την ανακοίνωση λοιπόν επισημοποιείται μία ακόμα αλλαγή στην ηγετική πυραμίδα του ΣΚΑΪ και όπως φαίνεται δεν θα είναι η τελευταία, ιδιαίτερα στον ενημερωτικό τομέα…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις