Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Χαμογέλα και πάλι: πρεμιέρα για τη Σίσσυ Χρηστίδου στο MEGA

Χαμογέλα και πάλι: πρεμιέρα για τη  Σίσσυ Χρηστίδου στο MEGA

Καινούργια τηλεοπτική στέγη για την Σίσσυ Χρηστίδου που φέτος θα είναι στο MEGA.

Μετά την αποχώρησή της από το ΟΡΕΝ, η Σίσσυ Χρηστίδου θα καλεί κάθε σαββατοκύριακο τους τηλεθεατές με «Χαμογέλα και πάλι!» που σε ανακοίνωση του MEGA αναφέρεται πως: «μαζί της η πιο δυναμική, κεφάτη αλλά και ενημερωμένη παρέα για να κάνει τα πρωινά του Σαββατοκύριακου ακόμα πιο όμορφα.

Ο Παύλος Σταματόπουλος, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, η Ελένη Βουλγαράκη και το νέο μέλος της ομάδας, ο Νίκος Συρίγος, σχολιάζουν και αναλύουν όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας, αναδεικνύουν τους πρωταγωνιστές των ημερών, κλείνουν το… μάτι στην ελληνική και διεθνή showbiz, αποκαλύπτουν το παρασκήνιο του μαγικού κόσμου της τηλεόρασης, μαγειρεύουν σπιτικές αλλά και fusion συνταγές και μοιράζονται με αγαπημένους καλεσμένους, όλα όσα μοιράζεται μια αληθινή παρέα. Μια παρέα που έχει ως αδιαμφισβήτητο πλεονέκτημα τη χημεία της. Μια «δεμένη» παρέα, που αντιμετωπίζει με αισιοδοξία, τα σημαντικά αλλά και τα πιο ανέμελα».

Την εκτέλεση παραγωγής έχει αναλάβει Barking Well Media και το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου, στις 09:50 το πρωί, η Σίσσυ Χρηστίδου θα καλωσορίσει για πρώτη φορά τους τηλεθεατές μέσα από τη συχνότητα του MEGA, δίνοντάς τους ραντεβού κάθε σαββατοκύριακο με «Χαμόγελα και πάλι!».

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις