Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Χαμός με το ΒΟΟΜ – Η αλήθεια για Τανιμανίδη, Φερεντίνο και Λιάγκα

Χαμός με το ΒΟΟΜ – Η αλήθεια για Τανιμανίδη, Φερεντίνο και Λιάγκα

Εκεί που κανείς δεν το περίμενε έγινε χαμός με το BOOM. Τις… φήμες ξεκίνησε ο Γιώργος Λιάγκας που την προηγούμενη βδομάδα υποστήριξε ότι η διοίκηση του ΣΚΑΪ του έκανε πρόταση να παρουσιάσει το BOOM αλλά τελικά προτίμησε το «Guess My Age»!

Η συνέχεια στις… υποψηφιότητες, ε… με συγχωρείτε, στις… αποκαλύψεις εννοούσα, έγινε από τον Χρήστο Φερεντίνο που υποστήριξε ότι του έγινε πρόταση αλλά επέλεξε να συνεχίσει τη συνεργασία με τον ALPHA και να αναλάβει το «Πάνω Κάτω»! Τι… νομίζετε ότι οι… αποκαλύψεις είναι αρκετές; Όοοοχι! Μέχρι και ο Χάρης Χριστόπουλος είπε ότι και σε αυτόν είχε γίνει πρόταση, πέρασε από δοκιμαστικό, στο οποίο όπως είπε ήταν πολύ καλός, αλλά τελικά δεν…! Βέβαια, για να είμαστε και δίκαιοι, τουλάχιστον αυτός δεν υποστήριξε ότι αρνήθηκε για να πιάσει θέση στο «Happy Day»! Όλοι αυτοί λοιπόν, αλλά και άλλοι που θα… αποκαλυφθούν στη συνέχεια, υπήρξαν, σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, υποψήφιοι για το τηλεπαιχνίδι που τελικά θα παρουσιάσει ο Σάκης Τανιμανίδης.

Πάμε τώρα στην αλήθεια και τι έχει συμβεί. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου ο Τανιμανίδης ήταν η πρώτη επιλογή της διοίκησης του ΣΚΑΪ για το συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι και για το οποίο είχαν συζητήσει πριν από πολλούς μήνες. Ωστόσο το… θολό τοπίο που υπήρχε μεταξύ του σταθμού του Φαλήρου με την Acun Medya σχετικά με το μέλλον της συνεργασίας τους -και ως εκ τούτου με τον Τανιμανίδη που είχε δηλώσει πως θα ακολουθήσει την εταιρεία παραγωγής σε όποιο κανάλι βρεθούν- έκανε τα στελέχη του ΣΚΑΪ να στραφούν σε plan B. Έτσι αν η συνεργασία με την τούρκικη εταιρεία παραγωγής δεν προχωρούσε και βρισκόταν σε άλλο τηλεοπτικό κανάλι μαζί με τον Τανιμανίδη τότε να μην έψαχναν τελευταία στιγμή, όπως –για να τα λέμε κι αυτά!- κάνει τώρα η Acun Medya για το VOICE! Εκεί λοιπόν μίλησαν με τον Λιάγκα που… άγνωστο γιατί δήλωσε πράγματι από την αρχή ότι προτιμά το «Guess My Age», ενώ ο Φερεντίνος είχε ήδη υπογράψει με τον ALPHA και έτσι δεν προχώρησε η κουβέντα που… ποιος ξέρει, μπορεί να είχε άλλη κατάληξη. Έτσι έκαναν δοκιμαστικά προσπαθώντας να βρουν κάποιο πρόσωπο αλλά εν τω μεταξύ οριστικοποιήθηκε η συνέχεια της συνεργασίας του ΣΚΑΪ με την Acun Medya, οπότε δεν υπήρχε κανένα εμπόδιο στο να αναλάβει την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού η πρώτη επιλογή τους, ο Σάκης Τανιμανίδης.

Και τέλος, να διευκρινίσω κάτι για να μην γίνεται… χαμός. Σε κάθε τηλεπαιχνίδι… κι όχι μόνο, στελέχη του σταθμού κάνουν επαφές με πολύ κόσμο. Υπάρχει όπως διαφορά στο «μου πρότειναν να το παρουσιάσω» και στο «συζήτησα μπας και το παρουσιάσω». Όπως για παράδειγμα έχει γίνει και με το τηλεπαιχνίδι του ALPHA, το «Divided»», που έχουν γίνει επαφές αλλά και δοκιμαστικά με πάρα πολύ κόσμο πριν τελικά «κλείσει» ότι θα το παρουσιάσει ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Έτσι λοιπόν σήμερα, στις 18:45, ο Σάκης Τανιμανίδης κάνει πρεμιέρα και ως παρουσιαστής στο καινούργιο τηλεπαιχνίδι του ΣΚΑΪ, to ΒΟΟΜ, το οποίο όπως φαίνεται έχει… σκάσει πολλούς…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις