Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ζητούνται ηθοποιοί για τηλεοπτική σειρά

Ζητούνται ηθοποιοί για τηλεοπτική σειρά

Δεν θα προδώσω πολλά… αν και θα έπρεπε γιατί ξέρω ότι το story θα… εξιτάρει ακόμα περισσότερο και περισσότερους.

Αλλά προς το παρόν θα τηρήσω «σιγήν… εμπιστοσύνης» καθώς μου εμπιστεύθηκαν και διάβασα τα πρώτα επεισόδια της σειράς που έχουν γράψει.

Το μόνο που θα πω είναι ότι πρόκειται για μία ανατρεπτική μαύρη κωμωδία που όταν και εφόσον βγει στον αέρα θα προκαλέσει πολλά σχόλια.

Ακόμα και αν δεν είναι μόνο στο… εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο. Να… άρχισα να προδίδω και δεν πρέπει.

Λοιπόν, η –επιτρεπτή- είδηση είναι ότι κάποιοι (ονόματα δεν λέω, οικογένειες δεν θίγω) έχουν την ιδέα για μία μαύρη ανατρεπτική τηλεοπτική κωμική σειρά.

Ήδη έχουν γράψει τα πρώτα επεισόδια και αντί να την παρουσιάσουν στα χαρτιά θέλουν να κάνουν έναν «πιλότο» όπως λέγεται, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να έχουν πράγματι εικόνα του τι είναι αυτή η σειρά.

Για να βρουν λοιπόν τους ηθοποιούς που θα ενσαρκώσουν στον «πιλότο» ορισμένους από τους ρόλους που δεν έχουν ακόμα «κλείσει» αποφάσισαν να κάνουν ακρόαση, ζητώντας άντρες ηθοποιούς -απόφοιτους δραματικής σχολής- ερμηνευτικής ηλικίας 23 έως 35.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να αποστείλουν βιογραφικό και μερικές φωτογραφίες, στο nightfallfilmandtelevision@gmail.com το αργότερο έως την ερχόμενη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου.

Αυτοί που θα επιλεγούν θα ενημερωθούν μέσω e-mail για την ημέρα, την ώρα και την τοποθεσία της ακρόασης.

Όσοι λοιπόν θέλουν και εφόσον πληρούν τους απαιτούμενους όρους μπορούν να αποστείλουν τα στοιχεία τους και ποιος ξέρει… μπορεί να επιλεχθούν για να ακούσουν το «γύρισμα, τρία, δύο, ένα, πάμε…»!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις