Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ζητούνται Νούμερα για τη νέα σειρά της ΕΡΤ

Ζητούνται Νούμερα για τη νέα σειρά της ΕΡΤ

Μία σειρά που αναμένεται με ενδιαφέρον τόσο για την ιδιαίτερη ιστορία της, όσο και για τους συντελεστές της.

Η παραγωγή μάλιστα δίνει την ευκαιρία σε όσους επιθυμούν να διεκδικήσουν μία θέση στα γυρίσματα της σειράς βιώνοντας την εμπειρία, αλλά και να δουν πώς… γράφουν στο γυαλί.

Όπως έχω αναφέρει σε προηγούμενα ρεπορτάζ τη νέα σεζόν η ΕΡΤ θα προβάλει τη μουσική κωμική σειρά «Τα Νούμερα» που βασίζεται σε μια πρωτότυπη ιδέα του Φοίβου Δεληβοριά και του Σπύρου Κρίμπαλη και αυτοσυστήνεται ως «ένα υβρίδιο κωμικών καταστάσεων, τρελής σάτιρας και μουσικοχορευτικού θεάματος». Ζωντανή μουσική, χορός, σάτιρα, stand up comedy και ξεχωριστοί καλεσμένοι σε ρόλους-έκπληξη, συνθέτουν ένα ιδιαίτερο τηλεοπτικό εγχείρημα που θα σκηνοθετεί ο Γρηγόρης Καραντινάκης.

Αυτή την περίοδο τα γυρίσματα συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς, αλλά η εταιρεία παραγωγής «Αργοναύτες» δίνει την ευκαιρία σε όσους και όσες επιθυμούν να δουν  από κοντά πώς γίνεται ένα τηλεοπτικό γύρισμα, αλλά και να συμμετάσχουν σε αυτό ως ακροατήριο στα μουσικά δρώμενα που το υπόλοιπο κοινό θα δει σε λίγους μήνες.

Οι ενδιαφερόμενοι λοιπόν μπορούν να  στείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση  tanoumera22@gmail.com τα στοιχεία επικοινωνίας τους (ονοματεπώνυμο, ηλικία, τηλέφωνο) μαζί με μία πρόσφατη φωτογραφία τους και όσοι εγκριθούν θα λάβουν μέρος στο γύρισμα της Πέμπτης 28 Ιουλίου που θα γίνει σε κεντρικό χώρο της Αθήνας, για τον οποίο θα ενημερωθούν από την παραγωγή.

Να αναφέρω ότι στα Νούμερα, συμμετέχουν: Φοίβος Δεληβοριάς, Γιάννης Μπέζος, Μιχάλης Σαράντης, Θανάσης Αλευράς, Ελένη Ουζουνίδου Άλκηστις Ζιρώ, Γιάννης Σαρακατσάνης,  Σπύρος Γραμμένος, Ζερόμ Καλούτα, , Άννη Θεοχάρη,  Βάσω Καβαλιεράτου, Θανάσης Δόβρης, Χάρης Χιώτης, Αλέξανδρος Χωματιανός, Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, και η μικρή Έβελυν Λύτρα.

Η μουσική κωμωδία αποτελείται από 24 επεισόδια και είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις