Κυριακή, 5 Μαΐ
22oC Αθήνα

Μουντιάλ 2014: Αποχαιρέτησε την Εθνική ο “Κάρα” – “Τα δώσαμε όλα…”

Μουντιάλ 2014: Αποχαιρέτησε την Εθνική ο “Κάρα” – “Τα δώσαμε όλα…”

Πικραμένος ήταν ο Γιώργος Καραγκούνης, καθώς στο τελευταίο του ματς με τη φανέλα της Εθνικής, δεν μπόρεσε μαζί με τους συμπαίκτες του να δώσει και άλλη χαρά στους Έλληνες. Ωστόσο, όπως τόνισε, θα πρέπει όλα τα μέλη της ομάδας να νιώθουν υπερήφανα για την πορεία στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.  

Μετά το γκολ που δεχθήκαμε, χάσαμε για λίγο τις ισορροπίες μας και μετά αρχίσαμε πάλι να ανεβαίνουμε. Κυριαρχήσαμε μετά την κόκκινη της Κόστα Ρίκα άλλες φορές με ορθόδοξο κι άλλες με ανορθόδοξο τρόπο. Στην παράταση θα μπορούσαμε σίγουρα να πετύχουμε κι άλλο γκολ, πιέσαμε, ενώ η Κόστα Ρίκα δεν έκανε φάση εξαιτίας και του αριθμητικού μειονεκτήματος. Μετά στα πέναλτι θα κέρδιζε ο πιο τυχερός, δυστυχώς δεν ήμασταν εμείς αυτοί και τώρα είμαστε λυπημένοι”, είπε για το ματς ο Γιώργος Καραγκούνης.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: “Είναι κρίμα που δεν πανηγύρισαν πάλι όλοι οι Έλληνες. Θέλαμε να τους δώσουμε ακόμα μια χαρά. Νιώθαμε τη θετική ενέργεια όλων, αλλά δυστυχώς το ποδόσφαιρο τα έχει αυτά. Σήμερα ήταν το τελευταίο μου ματς με την Εθνική. Θέλαμε να μείνουμε ακόμα μια εβδομάδα και μετά δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσαμε να πετύχουμε. Τουλάχιστον τα δώσαμε όλα, όλοι πρέπει να νιώθουν υπερήφανοι. Τα δώσαμε όλα σε κάθε ματς, κόντρα σε όλους, ήμασταν πάντα φιλοξενούμενοι. Πρέπει να συνεχίσουμε. Η Εθνική και οι νεαροί παίκτες της απέκτησαν τεράστιες εμπειρίες και θα το δείτε στη συνέχεια. Δεν είναι λίγο πράγμα και θα το δείτε με τις ανάλογες πορείες που θα γίνουν στο μέλλον”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μουντιάλ 2014: Όταν ο Γκέκας ξέσπασε σε κλάματα (ΦΩΤΟ και VIDEO)

Υπερήφανοι γι’ αυτή την Ελλάδα – “Λύγισε” στα πέναλτι με Κόστα Ρίκα και αποχαιρέτησε το Μουντιάλ η Εθνική

Σάντος: Ημέρα θλίψης για εμάς!

Μουντιάλ 2014: Το πικρό “αντίο” της Εθνικής (ΦΩΤΟ)

Μουντιάλ 2014: Τρελάθηκε ο Παπασταθόπουλος με το γκολ! (ΦΩΤΟ και VIDEO)

Mundial Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε