Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Μουντιάλ 2018: “Εξέγερση” στην Αργεντινή! Οι παίκτες “παροπλίζουν” Σαμπάολι και βγάζουν ενδεκάδα

Αργεντινή
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Σε κατάσταση αναρχίας! Διακοσμητικό στοιχείο στην εθνική Αργεντινής θέλουν να κάνουν τον Χόρχε Σαμπάολι οι παίκτες της “αλμπισελέστε”.

Ο Χόρχε Σαμπάολι παραμένει στον πάγκο της Αργεντινής, παρά τη φερόμενη προσπάθεια μερίδας παικτών να τον κάνουν στην… άκρη, ζητώντας από την Ομοσπονδία της χώρας να μην τους καθοδηγήσει στον τελευταίο αγώνα του ομίλου τους στο Μουντιάλ 2018 με τη Νιγηρία.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Κλαούντιο Τάπια, επιβεβαίωσε την παραμονή του Σαμπάολι, αφού η απομάκρυνση του δεν είναι δυνατή για οικονομικούς λόγους (έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022 και θα πρέπει να αποζημιωθεί με 20 εκατ. ευρώ).

Εθνική Αργεντινής: Πανικός στα αποδυτήρια! Χαστούκια και βρισιές! «Είσαι παλτό» [vid]

Τα μέσα της Αργεντινής όμως αναφέρουν πως στην “αλμπισελέστε” αυτή τη στιγμή επικρατεί… αναρχία, αφού οι παίκτες φέρονται να ζήτησαν από την Ομοσπονδία -από τη στιγμή που δεν μπορεί να τον απομακρύνει- να “παροπλίσει” τον Σαμπάολι.

Οι παίκτες θέλουν ο τεχνικός της ομάδας να… μπει στη γωνία και να είναι αυτοί που θα αποφασίσουν για την προπόνηση της Αργεντινής, αλλά και για τον καταρτισμό της ενδεκάδας!

Mundial Τελευταίες ειδήσεις