Οικονομία

2.500 κιλά χρυσού άλλαξαν χέρια!

Κάθε προηγούμενο έχει ξεπεράσει η ζήτηση για χρυσό στην Ελλάδα, που ζει καθημερινά με το φόβο της χρεοκοπίας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ημερησίας, φέτος αγοράστηκαν πάνω από 400.000 χρυσές λίρες, ενώ μαζί με το εμπόριο ράβδων υπολογίζεται ότι άλλαξαν χέρια πάνω από 2.500 κιλά χρυσού.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ είναι ενδεικτικό ότι το τελευταίο διάστημα έχουν βγει χρυσές λίρες κυριολεκτικά από τα σεντουκια, οι οποίες πωλούνται σε χαμηλότερες τιμές λόγω φθοράς.

Η αύξηση στη ζήτηση του χρυσού έχει αυξήσει και την ζήτηση στις τραπεζικές θυρίδες, μία υπηρεσία – σύμφωνα με τη Ημερησία – που πια είναι δυσεύρετη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
ΦΠΑ: Μηνιαία δήλωση για 5.000 νεοσύστατες επιχειρήσεις στο τέλος Μαΐου – Στόχος οι «εξαφανισμένοι έμποροι»
Οι νεοσύστατες επιχειρήσεις και οι νέοι επαγγελματίες που έκαναν έναρξη εργασιών τον Απρίλιο και τηρούν απλογραφικά βιβλία, σύμφωνα με απόφαση του Διοικητή της ΑΑΔΕ Γιώργου Πιτσιλή, εντάσσονται υποχρεωτικά στο νέο μηνιαίο σύστημα υποβολής δηλώσεων
Digital technology, internet network connection, big data