Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Αποδόσεις εως 309% για τα ελληνικά ομόλογα!

Αποδόσεις εως 309% για τα ελληνικά ομόλογα!

”Η εμπιστοσύνη έχει επιστρέψει τόσο ισχυρά, που στη διάρκεια του περασμένου μήνα οι επενδυτές προτίμησαν την Ελλάδα και τα ομόλογα της περισσότερο από κάθε άλλον εταίρο της” αναφέρει το πρακτορείο Bloomberg.

“Ευκαιρία για τους επενδυτές τα ελληνικά ομόλογα” είναι ο τίτλος δηλώσεων στο Bloomberg από συμβούλους μεγάλων επενδυτικών εταιρειών.
Σύμφωνα μάλιστα με στοιχεία που παρουσιάζει το διεθνές πρακτορείο τα ελληνικά ομόλογα εμφανίζουν αποδόσεις 309% σε σχέση με τον Μάρτιο του 2012.

”Θα μπορούσαμε να πούμε ότι η Ελλάδα πέρασε από τα πέντε στάδια της θλίψης. Οι Έλληνας πέρασαν από τις αρχικές φάσεις της άρνησης και του θυμού και βρίσκονται τώρα σε κατάθλιψη και αποδοχή του αναπόφευκτου” σχολιάζει στο Bloomberg ο Ανδρέας Κούτρας, σύμβουλος στην επενδυτική εταιρεία SteppenWolf C apital LLC στην Ελβετία.

”Οι επενδυτές βλέπουν τα ελληνικά ομόλογα ως ευκαιρία επένδυσης στην αρχή μιας πολυετούς ανάκαμψης και μιας ιστορίας απομόχλευσης. Αναφορικά με τις υπόλοιπες αναδυόμενες οικονομίες, η Ελλάδα είναι μοναδική καθώς αποτελεί μέλος μιας νομισματικής ένωσης με την Ευρώπη” δηλώνει υπεύθυνος επενδυτικής εταιρείας που διαχειρίζεται 3,6 δισ. δολάρια.

Διαβάστε επίσης:

Ψάχνουν και δεν βρίσκουν… φράγκο για αστυνομικούς, γιατρούς, καθηγητές

Παράταση και νέες προθεσμίες μέχρι 15 – 20 Ιουλίου στις φορολογικές δηλώσεις

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε