Πολιτική

Ο κ. Βενιζέλος συμπάσχει μαζί μας, δεν θα βάλει άλλους φόρους

"Δεν είμαι κουρασμένος. Εγώ έχω τεράστιες προσωπικές αντοχές. Οι θυσίες του λαού πιάνουν τόπο", είπε ο υπουργός Οικονομικών, αναφερόμενος στο κούρεμα για το οποίο υπάρχουν θετικές ενδείξεις.

Απαντώντας σε ερώτηση του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή είπε πως το PSI προχωράει καλά και πως αυτό θα συντελέσει στην ελάφρυνση του ελληνικού λαού.

Ο κ. Βενιζέλος αναφέρθηκε και στις πρόσφατες δηλώσεις του περί “εξουθένωσής του” για να διευκρινίσει πως ο ίδιος έχει τεράστιες αντοχές και πως εννοούσε με τη φράση ότι «είμαι εξουθενωμένος» όχι ότι ήταν κουρασμένος αλλά ότι συμπάσχει με τον πολίτη που εξουθενώνεται.

Επίσης ο υπουργός Οικονομικών δηλώνει πως έχει πλήρη συνείδηση του τι τραβάει σήμερα ο Έλληνας και ευχήθηκε… «μακάρι να μπορούσα να απαλλάξω από ένα μικρό βάρος τον Έλληνα πολίτη».

Στην ευχή έμεινε ωστόσο…

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο νέων μέτρων ο Υπουργός οικονομικών
είπε: “Δεν θα χρειαστεί να επιβαρύνουμε τον Έλληνα πολίτη… Δεν θα μειώσουμε μισθούς και συντάξεις, ούτε θα ανεβάσουμε φορολογικούς συντελεστές, θα μειωθούν περαιτέρω οι δαπάνες” ενώ σημείωσε ότι τα μέτρα του 2014-15 θα είναι ελάχιστα μπροστά σε αυτά που έχει ζήσει ο ελληνικός λαός.

Δηλαδή δεν θα είναι και τα χειρότερα που έχουμε δει…

Ο Αλέξης Τσίπρας απ’ την πλευρά του έκανε λόγο για ανελέητες θυσίες θυσίες δύο ετών χωρίς κανένα αποτέλεσμα καλώντας την κυβέρνηση και τον Υπουργό Οικονομικών να παραδεχτεί ότι η συνταγή απέτυχε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νικήτας Κακλαμάνης απάντησε στη Ζωή Κωνσταντοπούλου: Η κλήρωση για τους ανώτατους δικαστές στην υπόθεση Τριαντόπουλου θα γίνει τη Δευτέρα
Απαντήσεις έδωσε ο πρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης, στις κατηγορίες που διατύπωσε εναντίον του η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ενημερώνοντας...
Ο πρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης
Μητσοτάκης σε Σίσι: Οι χώρες μας πυλώνες σταθερότητας – Προειδοποίηση σε Ερντογάν: Κανένα παράνομο τετελεσμένο δεν μπορεί να έχει ισχύ στο μέλλον
«Είμαστε αποφασισμένοι να έχουμε αυτή την εταιρική στρατηγική σχέση με την Ελλάδα, με αμοιβαίο σεβασμό», είπε ο Πρόεδρος της Αιγύπτου
Κυριάκος Μητσοτάκης και Αλ Σίσι 11
Προσωπικός Αριθμός Πολίτη: Στον «αέρα» η πλατφόρμα μέσα στις επόμενες 10 ημέρες – Τι θα ισχύσει με τις ταυτότητες
«Βρισκόμαστε πια στις τελευταίες συνεννοήσεις, οι πλατφόρμες που χρειάζονται είναι έτοιμες και μένει μέσα στον Μάιο να βγούμε στον αέρα», τόνισε ο Δημήτρης Παπαστεργίου
Η εφαρμογή gov.gr wallet στα κινητά
«Πυρά» Κακλαμάνη κατά Κωνσταντοπούλου μετά τις καταγγελίες της για τη δικογραφία των Τεμπών - «Επιθυμεί προνομιακή πρόσβαση»
«Να πει ότι ψάχνει δικαιολογίες για τη μη ενημέρωση των βουλευτών της, οι οποίοι για πρώτη φορά χθες πήγαν να δουν τη δικογραφία» τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Βουλής
Ο πρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης 10