Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Χατζηδάκης στον ΣΚΑΙ: Εμείς προστατεύουμε τους φτωχούς και τους ασθενείς και η Αριστερά τους υπόλοιπους

Χατζηδάκης στον ΣΚΑΙ: Εμείς προστατεύουμε τους φτωχούς και τους ασθενείς και η Αριστερά τους υπόλοιπους

Από τους πλειστηριασμούς προστατεύονται οι φτωχοί και οι μεσαίοι δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, στον ΣΚΑΙ.

“Με τη ρύθμιση για τους πλειστηριασμούς καλύπτονται τα φτωχά νοικοκυριά και τα νοικοκυριά μεσαίου εισοδήματος” δήλωσε μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στον ΣΚΑΙ ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης.

“Το όρια” όπως είπε “ πήγαν σε ένα σημείο που θεωρούνται ανεκτά” και “αν ανέβουμε παραπάνω θα έχουμε περιπλοκές με την τρόικα”.

“Η ρύθμιση που φέραμε είναι κοινωνικά δίκαιη”

Συμπλήρωσε ότι στο νομοσχέδιο θα υπάρχει διάταξη με την οποία θα καλύπτονται οι εγγυητές ενώ για τις ευπαθείς ομάδες θα υπάρξουν προσαυξήσεις στα όρια.

Ο κ. Χατζηδάκης δεν έδωσε λεπτομέρειες για τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα είπε όμως οτι πίεζε για την άρση του καθεστώτος προστασίας, ώστε να προστατευθούν οι τράπεζες.

Τέλος ο κ. Χατζηδάκης μίλησε για λαϊκισμό αναφερόμενος στις αντιδράσεις των κομμάτων λέγοντας πως “τους φτωχούς και τους ασθενείς τους καλύπτουμε εμείς και τους υπόλοιπους η Αριστερά”.

Διαβάστε

ΔΗΜΑΡ: Θα υπερψηφίσουμε το νομοσχέδιο για τους πλειστηριασμούς, αν…

ΚΚΕ για πλειστηριασμούς: Θα καταψηφίσουμε το νομοσχέδιο – Είναι ωμός εκβιασμός

ΣΥΡΙΖΑ για πλειστηριασμούς: Οι εξαθλιωμένοι δανειολήπτες θα παραμείνουν όμηροι των τραπεζών

Πλειστηριασμοί: Αντιδρούν οι βουλευτες – Παράθυρο από Χατζηδάκη για αλλαγές

Πλειστηριασμοί: Έτσι θα σώζεται η πρώτη κατοικία! 200.000€ η αντικειμενική αξία και 35.000€ το οικογενειακό εισόδημα – Όλα τα κριτήρια

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε