Οικονομία

Φωτιά καλοκαιριάτικα στα επιτόκια των δανείων

Από τον Ιούλιο αναμένεται η νέα αύξηση στο επιτόκιο της Ευρωπαικής Κεντρικής Τράπεζας όπως άφησε να εννοηθεί ο κεντρικός τραπεζίτης Ζ.Κ.Τρισέ.
 

Μπορεί το διοικητικό συμβούλιο της ΕΚΤ να αποφάσισε σήμερα τη διατήρηση του επιτοκίου του ευρώ στο 1,25% όμως η κεραμίδα στα κεφάλια των δανειοληπτών ήρθε από τον χρησμό του Τρισέ.
 
Ο επικεφαλής της ΕΚΤ χρησιμοποίησε στην ομιλία του τη φράση κλειδί ”αυστηρή επαγρύπνηση στον πληθωρισμό”.Αυτό κάθε φορά σημαίνει αύξηση του επιτοκίου στην επόμενη συνεδρίαση της ΕΚΤ.
 
Το μάρμαρο θα πληρώσουν όλοι οι δανειολήπτες, με πρώτους αυτούς που τα δάνεια τους είναι συνδεδεμένα με το επιτόκιο της ΕΚΤ, καθώς θα μεγαλώσει το επιτόκιο του δανείου τους και συνεπώς και η δόση που καταβάλουν.
 
Διαβάστε επίσης :
 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Η Temu κατηγορείται από την ΕΕ για παραβίαση των κανόνων με παράνομες πωλήσεις προϊόντων
H ανάλυση και οι δοκιμαστικές αγορές της Επιτροπής έδειξαν ότι οι χρήστες στην ΕΕ διατρέχουν υψηλό κίνδυνο να λάβουν μη ασφαλή ή πλαστά προϊόντα, όπως παιδικά παιχνίδια ή ηλεκτρονικά είδη
Λογότυπο Temu
Σέφκοβιτς: «Είμαι 100% σίγουρος ότι αυτή η συμφωνία είναι καλύτερη από έναν εμπορικό πόλεμο με τις Ηνωμένες Πολιτείες»
Η καλύτερη συμφωνία που θα μπορούσαμε να επιτύχουμε κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες, χαρακτήρισε ο Επίτροπος Εμπορίου την συμφωνία για τους δασμούς
Ο Μάρος Σέφτσοβιτς