Site icon NewsIT
00:26 Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Ο Μιχάλης Σάλλας στην προεδρία της Ελληνικής Ενωσης Τραπεζών

Ο Μιχάλης Σάλλας, πρόεδρος του Ομίλου Πειραιώς, αναμένεται να είναι ο νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ενωσης Τραπεζών, μόλις ολοκληρωθούν οι διοικητικές αλλαγές στην Εθνική Τράπεζα.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Για την τοποθέτηση του κ. Σάλλα στην ΕΕΤ έχουν συμφωνήσει όλες οι συστημικές τράπεζες και η απόφαση αυτή αναμένεται να ανακοινωθεί μόλις ολοκληρωθεί η τοποθέτηση της νέας διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας.

Ο κ. Σάλλας θα είναι ο αντικαταστάτης του Γ. Ζαννία, προέδρου της Εθνικής Τράπεζας, ενώ εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως η κυβέρνηση έχει δρομολογήσει (εμμέσως) την αλλαγή ηγεσίας στην Εθνική.

Η ανάληψη της προεδρίας της Ελληνικής Ενωσης Τραπεζών από τον Μιχάλη Σάλλα είναι από μόνη της μια σημαντική εξέλιξη για το ελληνικό τραπεζικό σύστημα. 

Κι αυτό διότι οι πρωτοποριακές ιδέες του και η μεγάλη του εμπειρία, καθώς επίσης και η γενικότερη αποδοχή του κ. Σάλλα, αναμένεται να συμβάλλουν στην επιστροφή της ελληνικής οικονομίας στην ανάκαμψη.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version