Οικονομία

ΣΚΡΑΤΣ: 100.000 ευρώ στο Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινήτων στην Κατερίνη

Όχι «τύχη – βουνό», αλλά «τύχη - εθνική οδό» είχε το ζευγάρι των νέων τυχερών του ΣΚΡΑΤΣ.

Απίστευτο και όμως αληθινό: Το ζευγάρι επέστρεφε από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα με πούλμαν και όπως γίνεται πλέον «παραδοσιακά» σε όλες τις εκδρομές, ο οδηγός έκανε μια στάση στο ΣΕΑ της Κατερίνης για ανεφοδιασμό. Κάποιοι επιβάτες εκτός από καφέδες, αναψυκτικά και τόστ αγόρασαν και από ένα ΣΚΡΑΤΣ και επέστρεψαν στο πούλμαν, όπου άρχισε και η κλασσική «αντιπαράθεση» που γίνεται στις παρέες, για το «ποίος είναι ο πιο τυχερός». Και εκεί που οι αψιμαχίες έδιναν και έπαιρναν, ακούστηκε στο βάθος: «είναι κανείς γιατρός;;; η γυναίκα μου λιποθύμησε».

Όλοι έσπευσαν να δουν τι συμβαίνει, αλλά ευτυχώς δεν ήταν κάτι ανησυχητικό, καθώς λίγο κρύο νερό ήταν αρκετό για να την συνεφέρει. Δεν είχε κάτι. Απλά ήταν η μεγάλη τυχερή του πούλμαν. Και πώς να μην λιποθυμήσει όταν είδε να της αποκαλύπτεται, το διπλό το ποσό των 100.000 ευρώ που κέρδισε με 2 μόλις ευρώ. Όταν οι υπόλοιποι τη ρώτησαν, τώρα τι θα κάνετε τα χρήματα, η απάντηση ήρθε σχεδόν αυτόματα: «ήταν ότι καλύτερο γιατί τα έχουμε άμεση ανάγκη».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα