Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Συγγνώμη από τον μία ημέρα γραμματέα

Ανδρέας Κουτούπης
Ανδρέας Κουτούπης

Δήλωσε ότι σκέφτηκε ακόμα και να αυτοκτονήσει, ενώ άφησε και αιχμές λέγοντας ότι δεν θα τον άφηνε να κάνει σωστά τη δουλειά του.

Σαφώς μετανιωμένος και ζητώντας συγγνώμη από τον υπουργό, εμφανίστηκε ο Ανδρέας Κουτούπης, ο 35χρονος οικονομολόγος που υπήρξε γραμματέας της κυβέρνησης για μία ημέρα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Το Βήμα της Κυριακής.

Όπως αναφέρει ο κ. Κουτούπης μέσα σε μία στιγμή έχασε τα πάντα όσα με κόπους έχτισε και έκανε λόγο για βλακείες και χαβαλέ που έκανε στο Facebook. “Τώρα είμαι στο τίποτα, στον πάτο του βαρελιού. Κατέστρεψα τον εαυτό μου και πλήγωσα αγαπημένα μου πρόσωπα. Αν δεν είχα την εννιάχρονη κόρη μου μπορεί και να είχα αυτοκτονήσει. Μου πέρασε από το μυαλό και αυτή η σκέψη”, ήταν τα χαρακτηριστικά του λόγια.

Μάλιστα, ο κ. Κουτούπης δήλωσε πως νιώθει την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη από τον κ. Παπακωνσταντίνου, τον οποίο όπως είπε εκτιμά και πιστεύει στην ειλικρίνεια των προθέσεών του.

Ωστόσο, ο κ. Κουτούπης άφησε αιχμές κατά στελεχών της κυβέρνησης, λέγοντας πως θεωρούσε βέβαιο ότι κάποια στελέχη δεν θα του επέτρεπαν να κάνει απρόσκοπτα τη δουλειά του. Βέβαια, έκανε και λόγο για αποσπασματική δημοσιοποίηση των διαλόγων του.

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε