Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Οι πεθαμένοι στέλνουν … e-mail!!!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Αν δείτε στα mail σας μήνυμα από… πρόσφατα θανόντα γνωστό, φίλο συγγενή κλπ μην εκπλαγείτε. Δεν είναι και τίποτε δύσκολο. Όχι δεν είναι … θαύμα, απλά βάζει το χέρι της η τεχνολογία.

Όποιος θέλει μπορεί να στείλει πλέον μήνυμα μετά θάνατον… Είναι η νέα μόδα που επικρατεί στην Κίνα, αλλά καθώς το internet είναι παγκόσμιο μπορεί καθένας όπου γης να εκμεταλλευτεί τις σχετικές υπηρεσίες.
Μάλιστα μια από τις διαδικτυακές πύλες η “Life Black Box” ή στα ελληνικά το μαύρο κουτί της ζωής (κάτι σαν αυτό που έχουν τα αεροπλάνα δηλαδή, αλλά που δεν θα χαθεί στα βάθη του ειρηνικού όπως αυτό του Boeing) δίνει την ευκαιρία σε όποιον θέλει , πριν αφήσει τον μάταιο τούτο κόσμο να αποθηκεύσει από φωτογραφίες, μέχρι σκέψεις πληροφορίες και μηνύματα τα οποία θα αποκαλυφθούν σε όποιους αυτός επιλέξει μετά το θάνατό του.
Η ιστοσελίδα έχει ήδη 360.000 χρήστες, η περίπτωση της εξαφάνισης του Boeing έκανε… θραύση και η ιστοσελίδα έγινε ακόμη πιο γνωστή…
Όπως λέει ο υπεύθυνος της ιστοσελίδας νιώθει ότι προσφέρει κοινωνικό έργο, κάνει όπως λέει διαδικτυακή… κηδεία ενός ατόμου… Πρωτοπορία…

Διαβάστε επίσης:

Η γκάφα της US Airways: Τουίταραν πορνογραφική φωτογραφία!

Πόσο ταλέντο χωράει σε ένα 8χρονο κορίτσι; – VIDEO

Το προβοκατόρικο πρωτοσέλιδο της Liberation: Μαστουρώστε… ελεύθερα!

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε