Σάββατο, 18 Μαΐ
17oC Αθήνα

Τέλος το room service από γνωστό ξενοδοχείο

Τέλος το room service από γνωστό ξενοδοχείο

 Πολύ σύντομα οι σερβιτόροι με τις μαύρες στολές που σπρώχνουν τα καροτσάκια με τις λιχουδιές στους διαδρόμους του Hilton Midtown θα αποτελούν παρελθόν και δεν αποκλείεται αυτό να δυσαρεστήσει τους μόνιμους πελάτες του μεγαλύτερου ξενοδοχείου της Νέας Υόρκης.

Κι αυτό γιατί πολλοί είναι εκείνοι που θεωρούν ότι ένα ξενοδοχείο χωρίς ρουμ σέρβις δεν έχει καμία αξία.

Το ξενοδοχείο New York Hilton Midtown, που διαθέτει 2.000 δωμάτια και βρίσκεται στην εμπορική περιοχή του Μανχάταν, είναι δημοφιλές τόσο σε επιχειρηματίες που ταξιδεύουν συχνά όσο και σε τουρίστες καθώς και για συνεδριακό τουρισμό, επιβεβαίωσε την απόφασή του αυτή πριν από λίγες μέρες. Εκπρόσωπος της γνωστής αλυσίδας ξενοδοχείων, ο Μαρκ Ρίτσι, είπε ότι μέχρι και 55 υπάλληλοι του ξενοδοχείου θα χάσουν την δουλειά τους.

Στελέχη της αλυσίδας δήλωσαν ότι αυτή η απόφαση, που είναι ασυνήθιστη για τέτοιου είδους ξενοδοχεία, κρίθηκε απαραίτητη εξαιτίας της μείωσης του ποσού που δαπανούν οι επιχειρηματίες πελάτες του αλλά και της αλλαγής στα γούστα των τουριστών πελατών, οι οποίοι ήδη πληρώνουν μεγάλα ποσά για μία κράτηση με τις τιμές του απλού δωματίου να ξεκινούν από περίπου 240 δολάρια την βραδιά χωρίς τους φόρους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε