Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Αυτές είναι οι πιο ακριβοπληρωμένες δουλειές του 2020

Ισπανία

Τα επαγγέλματα του μέλλοντος και αυτά που… πληρώνουν καλά. Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις πιο ακριβοπληρωμένες δουλειές του 2020.

Δείτε δέκα από τις δουλειές που αξιολογούνται ως οι πιο ακριβοπληρωμένες για το 2020 με νούμερα που για τα ελληνικά δεδομένα φαίνονται απίστευτα και με τον κλάδο της Ιατρικής να κυριαρχεί! Από τον οδοντίατρο των 175.000 δολαρίων ετησίως, στον Φυσικό των 200.000 δολαρίων και τον Αναισθησιολόγο των 267.000 δολαρίων!

Έντεκα επαγγέλματα με προοπτικές πλήρους απασχόλησης, καθώς το υπάρχον εργατικό δυναμικό δεν επαρκεί για να καλύψει τις ανάγκες των επιχειρήσεων, προκύπτουν από έρευνα του ΣΕΒ που παρουσιάστηκε το 2019.

Στα επαγγέλματα αυτά απασχολούνται περισσότεροι από 240.000 εργαζόμενοι, το σύνολο σχεδόν με καθεστώς πλήρους απασχόλησης. Πρόκειται για τις εξής ειδικότητες: Μηχανικός Δικτύων και Βάσεων Δεδομένων, Μηχανικός Ανάπτυξης Λογισμικού, Τεχνικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων και Δικτύων, Τεχνικός Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων, Τεχνικός Αυτοματισμών, Στέλεχος Διαχείρισης Ασφάλειας & Ποιότητας Τροφίμων, Εργοδηγός κλάδου εξόρυξης, Στέλεχος προώθησης εξαγωγών, Στέλεχος εφοδιαστικής αλυσίδας, Τεχνικός Ηλεκτρολογικών Συστημάτων, Εγκαταστάσεων και Δικτύων και Χειριστής μηχανημάτων έργου.

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις