Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Καλύπτει τα μάτια του και αρχίζει να ζωγραφίζει. Έμειναν εμβρόντητοι οι κριτές [vid]

Καλύπτει τα μάτια του και αρχίζει να ζωγραφίζει. Έμειναν εμβρόντητοι οι κριτές [vid]

Μέσα σε μόλις 2,5 λεπτά καταφέρνει να δημιουργήσει έναν απίστευτο πίνακα ζωγραφικής με κλειστά τα μάτια! Χαμός έγινε για το ποιος κριτής θα πάρει το έργο τέχνης!

Όταν ο άνθρωπος έχει ταλέντο μέσα σε λίγα λεπτά, μπορεί να κάνει θαύματα. Απόδειξη; Ο 31χρονος Vilas Nayak από την Ινδία απέδειξε ότι “το ‘χει” με τη συμμετοχή του στο Asia’s Got Talent. Στο τέλος της performance, όλοι τον καταχειροκρότησαν με το ταλέντο του στη ζωγραφική!

Ο Vilas Nayak είναι εδώ και πολλά χρόνια καλλιτέχνης του δρόμου και από μικρός αγαπούσε τη ζωγραφική. Αυτό φαίνεται από τον τρόπο που ζωγραφίζει τον πίνακα. Ο τρόπος που το κάνει δεν είναι απλός… Βάζει ένα μαντήλι στα μάτια του και στα… τυφλά, επιλέγει τα χρώματα και σχεδιάζει τις γραμμές και το σχέδιο που επιθυμεί να παρουσιάσει στους κριτές του σόου.

Στην αρχή, το κοινό τον παρακολουθεί να κάνει απλές πράσινες γραμμές σε έναν μαύρο πίνακα και κανείς δεν περιμένει το εντυπωσιακό αποτέλεσμα… Μέσα σε μόλις 2,5 λεπτά, ο ταλαντούχος καλλιτέχνης, κατάφερε να δημιουργήσει έναν απίστευτο πίνακα με τον χαρακτήρα Joker από τα κόμικς της Dc.

Σιγά, σιγά και με τυφλή… εμπιστοσύνη στον εαυτό του, ο 31χρονος ολοκληρώνει τη μορφή του Joker και το αποτέλεσμα συναρπάζει τόσο το κοινό όσο και τους κριτές. “Φοβερό, δεν το πιστεύω ότι το έκανες αυτό με κλειστά τα μάτια”, δήλωσε η κριτής του Asia’s Got Talent. Ο Vilas Nayak κατάφερε να πάρει τέσσερα “Σε θέλω” και να περάσει στην επόμενη φάση του σόου.

Μάλιστα, στο τέλος του επεισοδίου, οι κριτές που αποχώρησαν στα καμαρίνια, “σφάχτηκαν” για το ποιος θα πάρει τον πίνακα του Vilas Nayak με τον Joker. Ο Joker είναι χαρακτήρας κόμικ που έχει ενσαρκωθεί από τον Heath Ledger και τον Jack Nicholson στις ταινίες του Μπάτμαν και σε δημοσκόπηση της βρετανικής Chewits, ψηφίστηκε ως ο μεγαλύτερος κακός στην Ιστορία.

Δείτε το συναρπαστικό βίντεο:

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε