Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Κανίβαλος πλαστογράφησε πτυχία και δούλευε σαν γιατρός! Παγώνουν το αίμα οι θηριωδίες του!

Κανίβαλος πλαστογράφησε πτυχία και δούλευε σαν γιατρός! Παγώνουν το αίμα οι θηριωδίες του!
facebook/Борис Кондрашин

Μια απίστευτη ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας στη Ρωσία όταν αποκαλύφθηκε πως ένας άνδρας δούλευε ως γιατρός με ψεύτικα διπλώματα.

Και αν αυτό από μόνο του είναι τρομακτικό, τότε σας λέμε πως ο γιατρός αυτός είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική καθώς πριν από 20 χρόνια δολοφόνησε και ήπιε το αίμα ενός φίλου του!

Για το έγκλημα αυτό ο “γιατρός” είχε κριθεί ως τρελός από το δικαστήριο και βρέθηκε σε ψυχιατρική κλινική από την οποία πήρε εξιτήριο μετά από δέκα χρόνια νοσηλείας.

Ο 36χρονος Μπόρις Κοντράσιν είχε συγκλονίσει τη Ρωσία το 1998 όταν σκότωσε και τεμάχισε με χειρουργική ακρίβεια έναν φίλο του και στη συνέχεια του ήπιε το αίμα με ασημένιο ποτήρι ενώ έφαγε και κάποια κομμάτια από το τεμαχισμένο πτώμα.

Όταν τον συνέλαβε η αστυνομία είπε πως όλα τα έκανε με εντολή του Σατανά και ισχυριζόταν πως είναι Βαμπίρ. Μάλιστα δυο χρόνια αργότερα οι αστυνομικοί είχαν βρει στο σπίτι του μια λίστα με συμμαθητές του που ήταν τα επόμενα θύματα που ετοιμαζόταν να σκοτώσει.

Ο 36χρονος άνδρας προερχόταν από εύπορη οικογένεια με τον πατέρα του να είναι φημισμένος γιατρός και να έχει σκοπό να κάνει και τον γιο του.

Με το που βγήκε από την ψυχιατρική κλινική αποφάσισε να ακολουθήσει το όνειρο του πατέρα του και να γίνει γιατρός, όχι όμως δια της νόμιμης οδού. Έτσι αφού πλαστογράφησε μερικά πτυχία, έπιασε δουλειά ως γιατρός σε ένα νοσοκομείο στη Ρωσία για παραπάνω από 2,5 χρόνια. Μάλιστα είχε ειδικότητα ψυχίατρος με ειδίκευση σε άτομα με εθισμούς.

Κανείς δεν είχε καταλάβει ότι ο χαμογελαστός γιατρός έκρυβε ένα τόσο τρομαχτικό μυστικό όταν ένα από τα υποψήφια θύματα που είχε στη λίστα του, τον αναγνώρισε όταν βρέθηκε ως ασθενής στο νοσοκομείο.

Μια ασθενής μόλις είδε τον “γιατρό”, τον αναγνώρισε και ο ίδιος το κατάλαβε και αποκαλύφθηκε. Μάλιστα η γυναίκα είπε πως με το που την είδε και κατάλαβε ποια είναι άρχισε να βγάζει ένα παρατεταμένο και υστερικό γέλιο!

Τελικά ο γιατρός – βαμπίρ συνελήφθη με την αστυνομία να ερευνά αν έχει διαπράξει τίποτα αξιόποινο εκτός βέβαια από την πλαστογραφία.

Πηγή: dailymail

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις