Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

O 10χρονος DJ που αφήνει έκπληκτο τον κόσμο με τις ικανότητές του

O 10χρονος DJ που αφήνει έκπληκτο τον κόσμο με τις ικανότητές του

Ο Tyler Henry είναι ένα 10χρονο αγόρι από το Ηνωμένο Βασίλειο που έχει μεγαλώσει με ένα ζευγάρι ακουστικά και μια κονσόλα στα χέρια του αφού ο πατέρας του, Pierre, είναι επαγγελματίας DJ.

Το μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά όπως λέει και το περίφημο γνωμικό και έτσι ο μικρός Tyler ακολούθησε πιστά τα βήματα του πατέρα του και σε ηλικία 10 ετών έχει καταφέρει να εκπλήξει πολύ κόσμο με τις ικανότητές του να «μιξάρει»!

Ο Tyler εξειδικεύεται στο mix λάτιν δημιουργιών σε πάρτι ενώ έχει δεχθεί και προτάσεις για να παίξει στην Ευρώπη. Η πρώτη μεγάλη πρόκληση για τον Tyler πραγματοποιήθηκε το 2017 όταν και ανέλαβε αποκλειστικά το Sexy and Sensual Latin Festival στο Heathrow. Έκτοτε δέχθηκε πρόσκληση για να συμμετάσχει στο ‘Berlin Salsa Congress’ στο Βερολίνο.

«Ο μπαμπάς μου μιξάρει πριν την γέννησή μου και πάντα τον βοηθάω για να στήσει τις κονσόλες και να πακετάρει. Μια μέρα κάθισα πλάι του και τον βοήθησα στην μουσική και πραγματικά μ’ άρεσε. Οι άνθρωποι συνήθως εκπλήσσονται όταν μιξάρω στα πάρτι και αρκετά συχνά έχω κινητά στραμμένα πάνω μου.» εξομολογείται ο πιτσιρικάς, που το αγαπημένο του τραγούδι είναι το ‘Bandolera’ και φροντίζει πάντα να το συμπεριλαμβάνει στη λίστα του. Μάθετε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί.

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις