Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Παρήγγειλε ένα σάντουιτς και βρήκε μέσα ένα μαχαίρι

Παρήγγειλε ένα σάντουιτς και βρήκε μέσα ένα μαχαίρι

Η Νέρις Μάους, έγκυος 17 εβδομάδων, σοκαρίστηκε όταν βρήκε ένα μεγάλο, κίτρινο μαχαίρι στο σάντουιτς τόνου που είχε παραδώθει στο σπίτι της. Το ντελίβερι της έφτασε από την αλυσίδα καταστημάτων «Subway» στο Γκορλεστον.

Η 21χρονη, παρήγγειλε το σάντουιτς σε πακέτο στο σπίτι. Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Facebook της Νέρις Μάους, η νεαρή ενώ ανοίγει το πακέτο με το σάντουιτς, βρίσκει μέσα ένα μαχαίρι. 

 

Η Νέρις Μάους, η οποία ήταν με τον σύντροφό της εκείνη τη στιγμή, είπε: «Μόλις το άνοιξα είπα, «Περίμενε, τι; Καθίσαμε και οι δύο εκεί σοκαρισμένοι».

«Ο σύντροφός μου τηλεφώνησε στη Subway και ρώτησε: «Έχασες ένα από τα κίτρινα μαχαίρια σου;» Και εκείνοι είπαν: «Περίμενε. Μιλάς σοβαρά;», ανέφερε ο σύντροφος της κοπέλας στην DailyMail.

Είπε επίσης, ότι κατανοούσε πως όλοι έχουν τις «άτυχες» στιγμές τους, αλλά ότι το προσωπικό πρέπει να είναι «απίστευτα προσεκτικό» όταν εργάζεται σε τέτοιο περιβάλλον.

Ωστόσο, ένας εκπρόσωπος του Subway επέμεινε ότι η αλυσίδα έκανε τέσσερις προσπάθειες να επικοινωνήσει με τη Νέρις Μάους, για να επιλύσει το πρόβλημα, αλλά δεν είχε λάβει απάντηση.

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις