Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Με αυτόν τον τρόπο έχουν κέρδος οι χαμηλού κόστους αεροπορικές εταιρείες

Με αυτόν τον τρόπο έχουν κέρδος οι χαμηλού κόστους αεροπορικές εταιρείες

Σίγουρα θα έχεις δει κάποια προσφορά ή μπορεί να έχεις ταξιδέψει κιόλας με μια low cost αεροπορική εταιρεία. Οι τιμές των εισιτηρίων που προσφέρουν κάποιες low cost αεροπορικές εταιρείες είναι μερικές φορές τόσο χαμηλές που σε κάνουν να μην το πιστεύεις.

Μια πτήση στο εξωτερικό μπορεί να κοστίζει λιγότερο από ό,τι το… ΚΤΕΛ σε ένα ταξίδι στην Ελλάδα – αλήθεια, ξέρεις τι σημαίνει ΚΤΕΛ; Έχουν υπάρξει, πάντως, προσφορές ακόμη και με 10 ή 7 ευρώ για ένα ταξίδι στο εξωτερικό.

Έχεις αναρωτηθεί πώς γίνεται να έχουν κέρδος αυτές οι εταιρείες με τόσο χαμηλές τιμές στα εισιτήρια; Το μόνο σίγουρο είναι ότι πριν βγάλουν αυτές τις τιμές έχουν υπολογίσει πολύ καλά αν και πόσο κέρδος έχουν. Και πίστεψέ μας, τα καταφέρνουν μια χαρά. Υπάρχουν διάφορες απαντήσεις για το πώς καταφέρνει να έχει κέρδος μια low cost αεροπορική εταιρεία.

Για αρχή ακόμη κι αν πιστεύεις το αντίθετο, πρέπει να ξέρεις ότι οι αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους χρησιμοποιούν αεροπλάνα τελευταίας γενιάς. Αυτά τα αεροσκάφη έχουν τη μικρότερη δυνατή κατανάλωση.

Μακροπρόθεσμα αυτό τους επιτρέπει να αυξάνουν τα περιθώρια κέρδους τους. Επίσης όλες οι εταιρείες low cost κόβουν από τα έξοδα και προσφέρουν στους επιβάτες τους μόνο τα βασικά.

Διαβάστε περισσότερα στο exploringgreece.tv

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις