Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Σοκ! Σκότωσε τον φίλο της γιατί την είπε χοντρή και δεν την άφησε να πάρει παγωτό!

Σοκ! Σκότωσε τον φίλο της γιατί την είπε χοντρή και δεν την άφησε να πάρει παγωτό!

Ένα απίστευτο και συνάμα τραγικό περιστατικό διαδραματίστηκε στην Κίνα με μια γυναίκα να μαχαιρώνει θανάσιμα τον φίλο της στη μέση του δρόμου γιατί δεν τη άφησε να πάρει παγωτό!

Το ζευγάρι άρχισε να καυγαδίζει στη μέση του δρόμου στην επαρχία Χενάν στην Κίνα όταν η γυναίκα ήθελε να φάει παγωτό και ο άνδρας δεν την άφησε και άρχισε να την προσβάλλει λέγοντάς της πως είναι ήδη χοντρή.

Τότε εκείνη σε κατάσταση αμόκ του επιτέθηκε με μαχαίρι και του πέτυχε θανάσιμα χτυπήματα. Η αστυνομία συνέλαβε τη γυναίκα ενώ ο άνδρας κατέληξε στο νοσοκομείο καθώς οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν.

Μία γυναίκα στην Κίνα φέρεται να μαχαίρωσε θανάσιμα τον φίλο της στη μέση του δρόμου όταν την ντρόπιασε κάνοντας σχόλια για το πάχος της. Όπως έγινε γνωστό από τα κινεζικά Μέσα, τα οποία επικαλούνται αυτόπτες μάρτυρες, το θύμα δεν άφησε τη γυναίκα να πάρει παγωτό γιατί, όπως της είπε, ήταν ήδη χοντρή. Η δράστρια συνελήφθη από την αστυνομία. Το περιστατικο συνέβη στην επαρχία Χενάν.

Η γυναίκα, γνωστή με το επώνυμό της Γουάνγκ, μάλωνε με τον σύντροφό της, Ζιανγκ, όταν τους επιτέθηκε με μαχαίρι στη μέση του δρόμου. Σε ανακοίνωσή της η αστυνομία ανέφερε ότι το ζευγάρι είχε βγει για ψώνια. Ο άνδρας υπέκυψε στα τραύματά του καθώς οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον σώσουν.

Πηγή: dailymail

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις