Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Αυτό είναι το μέρος του αεροπλάνου που δεν καθαρίζεται σχεδόν ποτέ

Αυτό είναι το μέρος του αεροπλάνου που δεν καθαρίζεται σχεδόν ποτέ

Μπαίνοντας και βγαίνοντας από τα αεροπλάνα, οι περισσότεροι έχουν υγρά απολυμαντικά στα χέρια ή κάποιο αντισηπτικό. Είναι γεγονός ότι με τόσο κόσμο που μπαινοβγαίνει, τα μικρόβια καραδοκούν.

Το θέμα είναι, ωστόσο, ότι πιθανόν τα μικρόβια συγκεντρώνονται και παραμένουν ακόμη και σε μέρη που ούτε καν φανταζόμασταν.

Δεν είναι τυχαίο ότι όταν οι αεροσυνοδοί αποκαλύπτουν αλήθειες για τον τρόπο λειτουργίας ενός αεροπλάνου αλλά και άγνωστα περιστατικά, οι περισσότεροι ξαφνιαζόμαστε.

Μια τέτοια αποκάλυψη έκανε και μια αεροσυνοδός που είναι επίσης και γνωστή TikToker. Ο λόγος για την αεροσυνοδό Brenda Orelus ή αλλιώς Flight Bae B! (@flightbae.b flightbae.b) όπως την γνωρίζουν οι ακόλουθοί της στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο.

Η ίδια απαντώντας σε ερωτήσεις αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ποιο είναι το πιο βρώμικο μέρος σε ένα αεροπλάνο.

Κι αν πάει το μυαλό σας στην τουαλέτα κάνετε λάθος…

Ανέφερε χαρακτηριστικά: «Γνωρίζατε ότι οι τσέπες στην πλάτη των καθισμάτων είναι η πιο βρώμικη επιφάνεια του αεροσκάφους;

Είναι πιο βρώμικες κι από τις τουαλέτες, από τα μαξιλάρια των καθισμάτων και είναι πιο βρώμικες από τα τραπέζια των δίσκων. Είναι επειδή δεν καθαρίζονται ποτέ. Εκτός κι αν κάποιος κάνει εμετό», εξήγησε.

Μάλιστα δεν δίστασε να πει ότι ουσιαστικά οι τσέπες των καθισμάτων είναι το πιο αηδιαστικό πράγμα από άποψη μικροβίων και πρόσθεσε: «Όλα αυτά τα μικρόβια έχουν συσσωρευτεί και δεν υπάρχει πραγματική τακτική συντήρηση ή καθαρισμός αυτών των επιφανειών, ενώ οι τουαλέτες σκουπίζονται και απολυμαίνονται τακτικά», συμπλήρωσε.

@flightbae.b 5 Airport Hacks You Need To Know #aiportlife #airporttiktok #flightattendanttiktok #traveltiktok #traveltips #travelhacks #FlightBaeB ♬ original sound – Flight Bae B!

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις