Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Είμαι πρίγκιπας, ό,τι θέλω κάνω! Απίστευτα σεξουαλικά όργια με το ζόρι

Είμαι πρίγκιπας, ό,τι θέλω κάνω! Απίστευτα σεξουαλικά όργια με το ζόρι

Απίστευτες καταγγελίες για τον 29χρονο πρίγκιπα Majed bin Abdullah bin Abdulaziz Al Saud, γιο του εκλιπόντος βασιλιά Abdullah, από 3 υπηρέτριες στην έπαυλή του στο Λος Άντζελες. Κατηγορείται για σεξουαλική επαφή με άντρα υπηρέτη, χρήση κοκαΐνης και απειλές δολοφονίας εναντίον των 3 γυναικών.

“Είμαι πρίγκιπας και κάνω ό,τι θέλω. Είστε ένα τίποτα!” φώναξε όταν του ζήτησαν να σταματήσει. Απείλησε να σκοτώσει μια από τις γυναίκες αν αρνηθεί να “παίξει” μαζί του, ενώ πήδηξε επάνω σε μια άλλη και άρχισε να τρίβεται πάνω της με “σεξουαλικό και επιθετικό τρόπο”. Αναφέρεται ακόμα ότι επιχείρησε να ουρήσει επάνω τους. Οι 3 γυναίκες ισχυρίζονται πως είδαν έναν υπηρέτη να του χαϊδεύει το πέος και τις ανάγκασε να μείνουν στο δωμάτιο και να παρακολουθούν. Η καταγγελία είναι καταπέλτης, με την ομοφυλοφιλία στη Σαουδική Αραβία να τιμωρείται με μαστίγωμα ή ακόμα και εκτέλεση.

Οι αποκαλύψεις έρχονται μια μέρα μετά την απόσυρση των κατηγοριών κακουργήματος από τον εισαγγελέα του Λος Άντζελες λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων. Μένει να αποφασιστεί αν θα κατηγορηθεί για πταίσματα, κάτι που σημαίνει ότι θα μπορούσε να τιμωρηθεί με 1 χρόνο φυλακή και πρόστιμο 3.000 δολαρίων. Οι καταγγελίες των 3 γυναικών αφορούν την περίοδο μεταξύ 21 και 25 Σεπτεμβρίου για τα όσα διαδραματίστηκαν στην έπαυλη Wallingford Drive. Είχαν προσληφθεί για να φροντίζουν το σπίτι κατά τη διάρκεια των διακοπών του στην Αμερική, παρά το γεγονός ότι είχε μαζί του μπάτλερ και άλλο προσωπικό πέρα από τους 3 φίλους του.

Στο πάρτι που διοργάνωσε στις 21 Σεπτεμβρίου, ο πρίγκιπας είχε κανονίσει να παρευρεθούν πολλές συνοδοί. Όσο περνούσε η βραδιά ήταν όλο και πιο μεθυσμένος, ενώ οι 3 γυναίκες συμπέραναν ότι έκανε και χρήση ναρκωτικών από τη λευκή σκόνη που είδαν στα ρουθούνια και γύρω από τα χείλη του. Την επόμενη μέρα ακολούθησε νέο πάρτι, όπου συνέχισε να πίνει πολύ, να παίρνει κοκαΐνη και να εμφανίζονται όλο και περισσότερες γυναίκες συνοδοί.

Εκείνο το βράδυ φέρεται να άρπαξε βίαια το χέρι της μιας γυναίκας, να της λέει “μου αρέσεις” και να επιμένει να μείνει στο πλευρό του. “Αύριο θα κάνω πάρτι μαζί σου και θα κάνουμε ό,τι θέλω διαφορετικά θα σε σκοτώσω”. Στις 23 Σεπτεμβρίου ήταν που προσπάθησε να ουρήσει επάνω στις 3 γυναίκες αλλά απομακρύνθηκε από έναν βοηθό του πριν μπορέσει να το κάνει.

Οι 3 γυναίκες ισχυρίζονται ότι προσπάθησαν να κρυφτούν στην τραπεζαρία αλλά 10 λεπτά αργότερα βρέθηκαν και πάλι αντιμέτωπες μαζί του. Τότε ήταν που άρχισε να τρίβεται σεξουαλικά επάνω στη δεύτερη γυναίκα. Προσπάθησε να τον συνεφέρει, με τον πρίγκιπα να ουρλιάζει “δεν είσαι τίποτα! είμαι πρίγκιπας και θα κάνω ό,τι θέλω και κανένας δεν θα μου κάνει τίποτα!”. Κρύφτηκαν σε μπαλκόνι και όταν τις βρήκαν οι βοηθοί του φώναζαν να επιστρέψουν στη δουλειά, τονίζοντας ότι δεν επιτρέπεται να κάνουν διαλείμματα και πως πρέπει να είναι συνέχεια με τον πρίγκιπα.

Με δάκρυα στα μάτια, παρακάλεσαν τον βοηθό, λέγοντάς του ότι ήταν τρομοκρατημένες από τον πρίγκιπα. Τον είχαν δει να κακοποιεί τους μπάτλερ, να τους γρονθοκοπεί και να τους ρίχνει αντικείμενα. Όταν μια από τις γυναίκες του πήγε ποτό, τη χτύπησε άσχημα. Όταν τελικά προσπάθησαν να φύγουν από την έπαυλη, διαπίστωσαν πως οι πόρτες ήταν κλειδωμένες και δεν μπορούσαν να φύγουν.

Ήταν τότε που απείλησε να σκοτώσει τη μία από τις γυναίκες. “Θα ανέβεις επάνω. Θα έρθω σε 2 λεπτά και θα κάνεις ό,τι θέλω. Αν όχι, θα σε σκοτώσω”. Στη συνέχεια άρχισε να ουρλιάζει και να κάνει ήχους ζώων. Αφού κατάφεραν να ξεφύγουν, αναγκάστηκαν να επιστρέψουν την επόμενη μέρα επειδή δεν είχαν πάρει τα πράγματά του. Όταν πήγαν, τους είπαν πως ο πρίγκιπας αποκοιμήθηκε από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ και δεν θα τις ενοχλεί. Όταν όμως είπαν πως δεν θέλουν να συνεχίσουν να εργάζονται για τον πρίγκιπα, τις απείλησαν ότι θα χάσουν τους μισθούς τους και τις κλείδωσαν μέσα στην έπαυλη.

Όταν βρέθηκαν και πάλι αντιμέτωπες με τον πρίγκιπα, ένας υπηρέτης χάϊδευε το πέος του. Τις διέταξε να μείνουν και να παρακολουθούν όταν προσπάθησαν να φύγουν από το δωμάτιο. Ζήτησε σε μια από τις γυναίκες να γλείψει όλο του το σώμα σε αντάλλαγμα για την πληρωμή και έγινε επιθετικός όταν αρνήθηκε.

Η δοκιμασία τους τελικά έληξε όταν κλήθηκαν οι αρχές στην έπαυλη, όπου η κοπέλα του, που κατηγορούσε ότι έκανε σεξ με άλλον άντρα, και οι 3 γυναίκες βρέθηκαν μέσα στα αίματα να τρέμουν και να κλαίνε. Οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες, με τον ίδιο να ουρλιάζει “no news!” στους περαστικούς που κοιτούσαν να τον βάζουν στο περιπολικό.

Πηγή: Dailymail

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε