Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ανατριχιαστικές φωτογραφίες της νεκρής συζύγου του O. J. Simpson!

Ανατριχιαστικές φωτογραφίες της νεκρής συζύγου του O. J. Simpson!

Φωτογραφίες από το έγκλημα που συγκλόνισε την Αμερική και “κατέρριψε” ένα από τα σύγχρονα είδωλά της. Η δολοφονία της Νικόλ Μπράουν Σίμπσον και του Ρον Γκόλντμαν, έγκλημα για το οποίο κατηγορήθηκε ο Ο Τζέι Σίμπσον, συνεχίζει να απασχολεί την αμερικανική κοινή γνώμη.

Το βράδυ της Τετάρτης προβλήθηκε από το ESPN το ντοκιμαντέρ OJ: Made In America και σε αυτό προβλήθηκαν για πρώτη φορά φωτογραφίες από τον τόπο του εγκλήματος. Εικόνες με το κατακρεουργημένο σώμα της συζύγου του αστέρα του αμερικανικού ποδοσφαίρου και του νεαρού Ρον Γκόλντμαν. Εικόνες φυσικά επεξεργασμένες αλλά ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ!

Ήταν 12 Ιουνίου 1994 όταν η Νικόλ Μπράουν Σίμπσον και ο Ρον Γκόλντμαν βρέθηκαν δολοφονημένοι στην αυλή του σπιτιού όπου έμενε η εν διαστάσει σύζυγος του Σίμπσον με τα δυο παιδιά τους.

Λίγες ώρες αφού η παγκόσμια κοινή γνώμη συγκλονίστηκε από τις φωτογραφίες της νεκρής Ρίβα Στέενκαμπ, που δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της Όσκαρ Πιστόριους, μια υπόθεση που τη θυμίζει πολύ, αυτή του O. J. Simpson, επανέρχεται στη δημοσιότητα και με τον ίδιο τρόπο σχεδόν: με τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών από τον τόπο του εγκλήματος.

Φωτογραφίες που σοκάρουν, με τα άψυχα κορμιά των θυμάτων στα σημεία όπου σφαγιάστηκαν, με τα πλακάκια της αυλής γεμάτα από ένα ποτάμι αίματος.

Στο ντοκιμαντέρ υπάρχει και αναφορά στο περιβόητο ματωμένο γάντι που βρέθηκε στην πίσω πλευρά του σπιτιού, γάντι το οποίο δοκίμασε κατά τη διάρκεια της δίκης του ο Ο Τζέι Σίμπσον και το γεγονός πως το χέρι του δεν χωρούσε σε αυτό οδήγησε τους ενόρκους στην απόφαση να τον αθωώσουν λόγω αμφιβολιών.

Πηγή: Daily Mail

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε