Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Συγκλονίζει η χήρα του ταυρομάχου – “Έχασα τη ζωή μου” (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Συγκλονίζει η χήρα του ταυρομάχου – “Έχασα τη ζωή μου” (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Βρισκόταν στις κερδίκες όταν είδε τον 29χρονο σύζυγό της και βραβευμένο ταυρομάχο Victor Barrio να πεθαίνει από τα χτυπήματα του ταύρου.

Η 32χρονη Raquel Sanz δεν μπορεί να περιγράψει το πώς αισθάνεται που είδε τον ταύρο να τρυπά τον πνεύμονά του και να κόβει την αορτή του 29χρονου στην αρένα. Ευχαρίστησε όσους της συμπαραστέκονται, ομολογόντας πως ήταν πολύ συντετριμμένη να πει οτιδήποτε.

“Σας ευχαριστώ όλους. Δεν μπορώ να σας απαντήσω, δεν έχω λόγια. Έχασα τη ζωή μου. Δεν έχω δύναμη αν και έχω πολλά ευχαριστώ”, έγραψε η 32χρονη στον λογαριασμό της στο Twitter. Ευχαρίστησε ακόμα την ιδιαίτερη πατρίδα της και έγραψε ένα συναισθηματικό μήνυμα αφιερωμένο στον 29χρονο. “Είμαι σίγουρη πως όπου και αν βρίσκεσαι έχεις προνομιακή θέα”.

Χαρακτηρίζοντας τη ζωή “άδικη”, πόσταρε ένα ποίημα του Ισπανού ποιητή Jose Leon που έκλεινε με τις λέξεις: “Πώς θα ήθελα να πιστεύω ότι υπάρχει δόξα για όλους εκείνους που χάνουν τη ζωή τους από τα κέρατα των ταύρων. Αν δεν συμβαίνει αυτό, τότε αναπαύσου εν ειρήνη όπου και αν είσαι και οι ποιητές θα φροντίσουμε να μείνεις αθάνατος”.

Η 32χρονη, σύμφωνα με δημοσίευμα της El Espanol, ήταν συντετριμμένη που είδε τον άντρα της να κείτεται στο έδαφος. Ο ταυρομάχος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αναίσθητος αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Ο θάνατος του 29χρονου ταυρομάχου είναι ο πρώτος του τα τελευταία 30 χρόνια στην Ισπανία, με δύο ταυρομάχους να έχουν χάσει τη ζωή τους στη δεκαετία του ’80, συμπεριλαμβανομένου του διάσημου Francisco Rivera. Μετά τον τραγικό θάνατο του Victor Barrio ακυρώθηκαν οι ταυρομαχίες που μεταδίδονταν ζωντανά από την ισπανική τηλεόραση.

Πηγή: Dailymail

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε