Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

Θρήνος για την “ωραία του Beverley” – Κρεμάστηκε όταν τη χώρισε ο φίλος της

Θρήνος για την “ωραία του Beverley” – Κρεμάστηκε όταν τη χώρισε ο φίλος της

Κοντά στο σπίτι του πρώην φίλου της επέλεξε να βάλει τέλος στη ζωή της η 21χρονη Nina Paunova. Η φοιτήτρια μόδας, που ήταν γνωστή ως η “ωραία του Beverley” στη γενέτειρά της, είχε κόψει τις φλέβες της πριν κρεμαστεί.

Στον τελευταίο της καβγά με τον φίλο της Sam Scott είχε απειλήσει να πέσει από το μπαλκόνι. Τη χώρισε στέλνοντάς της ένα μήνυμα όταν διάβασε μηνύματά της ότι “θα τον ξεφορτωθεί” αφού της κάνει δώρα 2.000 λιρών για τα 21α γενέθλιά της. Ο Sam Scott ανέφερε στην ακροαματική διαδικασία ότι είχε ήδη δώσει 10.000 λίρες σε κοσμήματα και ρούχα, 4.500 λίρες για ταξίδια στο Λονδίνο και το Παρίσι και τουλάχιστον 2.000 λίρες για διακοπές. Αποφάσισε να βάλει τέλος στη σχέση τους όταν είδε τα μηνύματα που έστειλε στη φίλη της Elizabeth.

“Σου είπα ποιο είναι το σχέδιό μου. Αμέσως μετά τα 21 μου και αφού χαλάσει 1.000 με 2.000 λίρες θα την κάνω. Μετά από όλα τα σκ*τά που έχω ανεχτεί. Θα πάρω κυριολεκτικά τα δώρα μου και μια εβδομάδα μετά τα 21α γενέθλιά μου θα τον διαγράψω” ήταν το μήνυμα που τον έκανε να τη χωρίσει.

Η 21χρονη είχε μετακομίσει στο Ηνωμένο Βασίλειο από τη Βουλγαρία στα 5 της χρόνια και σπούδαζε art and design στο Bishop Burton College, κερδίζοντας τριπλή διάκριση στις τελικές εξετάσεις της. Είχε επίσης κερδίσει υποτροφία για το πανεπιστήμιο και θα ξεκινούσε το τελευταίο έτος πτυχίου fashion and marketing στο Manchester Metropolitan University.

Λίγες ώρες πριν από τον θάνατό της, η Nina Paunova, που ήταν εθισμένη με τα social media, πήγε στο σπίτι του πρώην φίλου της για να του ζητήσει εξηγήσεις. Δεν της άνοιξε και απείλησε να αυτοκτονήσει. Αφού έφυγε, πήγε κάπου όπου αφού έκοψε τις φλέβες της, κρεμάστηκε. Οι γονείς της την είχαν προειδοποιήσει να μην τα ξαναφτιάξει με τον Sam μετά τον χωρισμό τους για 2 μήνες, αλλά τελικά τα είχαν ξαναβρεί και θα έφευγαν διακοπές 3 ημέρες μετά τον θάνατό της.

“Υποθέτω ότι έπρεπε να σε είχα ακούσε νωρίτερα”, ήταν το τελευταίο μήνυμα που έστειλε στη μητέρα της Niviana πριν αυτοκτονήσει. “Έμοιαζε να έχει εμμονή αλλά ήταν ερωτευμένη με τον Sam. Μετά από δύο χρόνια που ήταν μαζί, ο Sam είχε αλλάξει. Όταν χώρισαν τον Μάιο του 2015, η Nina είχε αναστατωθεί πολύ. Μετά από λίγο καιρό, ο Sam άρχισε να επικοινωνεί ξανά μαζί της για να ξαναπροσπαθήσουν. Τα ξαναβρήκαν παρά τις συμβουλές μου”, δήλωσε ο πατέρας της Vesselin, καθηγητής Χημείας στο Πανεπιστήμιο του Hull.

Πηγή: Dailymail

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε