Plus

Του επιτέθηκε Δράκος του Κομόντο! Τον δάγκωσε στο πόδι [vid]

Με σοβαρά τραύματα στο πόδι μεταφέρθηκε τουρίστας μετά από επίθεση Δράκου του Κομόντο όταν πήγε πολύ κοντά για να τραβήξει φωτογραφίες.

Ο 50χρονος Loh Lee Aik δέχτηκε επίθεση από Δράκο του Κομόντο στο Εθνικό Πάρκο Κομόντο στην Ινδονησία όταν πήγε πολύ κοντά για να βγάλει φωτογραφίες.

Μέσα στον ενθουσιασμό του δεν κατάλαβε ότι τον πλησίασε ένας από τους Δράκους του Κομόντο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα στο πόδι.

Ο Loh Lee Aik βρέθηκε στην Ινδονησία κατά τη διάρκεια του ζευγαρώματος των Δράκων του Κομόντο οπότε και είναι πιο επιθετικοί.

“Ευτυχώς ήταν μικρός ο Δράκος του Κομόντο που τον δάγκωσε”, τόνισε ο εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας Jules Abraham Abast.

Ο επικεφαλής του Εθνικό Πάρκου Κομόντο δήλωσε πως αυτή ήταν η πρώτη επίθεση σε τουρίστα από το 1974, όταν σκοτώθηκε ένας άνθρωπος.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Plus
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Plus: Περισσότερα άρθρα