Τετάρτη, 8 Μαΐ
24oC Αθήνα

“58” όπως λέμε… ΝΑΤΟ

“58” όπως λέμε… ΝΑΤΟ

Τι κοινό έχουν η Πρωτοβουλία των “58” και το ΝΑΤΟ. Κανένα, θα σπεύσουν να προεξοφλήσουν οι μη μυημένοι. Μία προσεκτικότερη ματιά, ωστόσο, στο λογαριασμό του Βορειοατλαντικού Συμφώνου στο twitter θα πείσει και τους πλέον καχύποπτους ότι τα λογότυπα του ΝΑΤΟ μπορούν να…εμπνεύσουν ακόμη και επίδοξους “θιασώτες” της Ευρωπαικής Σοσιαλδημοκρατίας. Ιδού τα αποτελέσματα της παγκοσμιοποίησης.

Όπλο στη φαρέτρα όλων όσοι – και δεν είναι λίγοι – αμφισβητούν εμμέσως πλην σαφώς τα “Κεντροαριστερά” φρονήματα ορισμένων εκ των συμμετεχόντων στην Πρωτοβουλία των “58”, ενδεχομένως να αποτελέσουν τα ευρήματα του “Newsit”, που δείχνουν ότι η επικοινωνιακή καμπάνια των ’58” και δη ένα από τα λογότυπα τους, έλκει από τα αντίστοιχα της Βορειοατλαντικής Συμφωνίας.

Γοητευμένοι από την καμπάνια του ΝΑΤΟ φαίνεται πως είναι οι επικοινωνιολόγοι των “58”

Τι σχέση, τώρα, μπορεί να έχει η “Ελληνική Ελιά” με το ΝΑΤΟ, που διαχρονικά υπήρξε το αδιαμφισβήτητο σύμβολο ισχύος των ΗΠΑ στην Ευρωπαική Ήπειρο και στρατιωτικό αντίβαρο στο Σύμφωνο της Βαρσοβίας, με το οποίο μάλλον φλέρταραν στα “άγουρα χρόνια της πολιτικής τους νεότητας” αρκετοί από όσους σήμερα αυτοπροσδιορίζονται ως Κεντροαριστεροί μάλλον θα πρέπει να μας το εξηγήσουν οι εμπνευστές της Πρωτοβουλίας των “58”.

Η ΑΦΙΣΑ ΤΩΝ 58

Η ΑΦΙΣΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ

Κατά τα λοιπά, σε περιόδους επικράτησης των σαρωτικών ανέμων της παγκοσμιοποίησης, ουδείς απαγορεύει τον ελεύθερο “δανεισμό” συμβόλων, αρχών και ιδεών αρκεί αυτό να διέπεται από πλήρη συνείδηση της σύγχυσης και των αντικρουόμενων μηνυμάτων, που προκαλεί όλο αυτό το ιδεολογικό – πολιτικό “πήγαινε έλα”.

Διαβάστε επίσης

Η ΝΔ τρολάρει τον Αντώνη Σαμαρά – Δείτε την αφίσα

Σήκωσε το… γάντι η ΔΗΜΑΡ: Εντάσσεται στους Σοσιαλιστές – Δημοκράτες

“Ο ταλαντούχος και…αμετροεπής κύριος Παπαδόπουλος”

Λυκούδης: Ο Παπαδόπουλος μου είπε ότι δεν θα είναι επικεφαλής των 58

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε