Πέμπτη, 16 Μαΐ
17oC Αθήνα

Α. Παπαμιμίκος: Θα είναι λάθος να απαγορευτεί η Χρυσή Αυγή

Α. Παπαμιμίκος: Θα είναι λάθος να απαγορευτεί η Χρυσή Αυγή

Την αντίθεση του με τον αποκλεισμό του κόμματος της Χρυσής Αυγής από τις επόμενες Ευρωεκλογές εξέφρασε με σημερινή του συνέντευξη στον «Τύπο της Κυριακής» ο γραμματέας της ΝΔ, Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Καθώς ο Άρειος Πάγος αναμένεται να κρίνει τη νομιμότητα συμμετοχής των 46 κομμάτων, μεταξύ αυτών και της Χ.Α., στις Ευρωεκλογές, ο κ. Παπαμιμίκος χαρακτηρίζει ως «πολιτικά λάθος να απαγορευτεί η λειτουργία ενός κόμματος…» και προσθέτει πώς πρέπει «να διωχθούν όσοι ευθύνονται για τις αξιόποινες πράξεις που διέπραξαν… δίωξη για φρονήματα δεν πρέπει να γίνεται σε καμία περίπτωση».

Αν και σημειώνει πώς κάθε δικαστική απόφαση είναι σεβαστή, στην ίδια συνέντεξή του (Τύπος) ο Γραμματέας της ΝΔ σημειώνει πώς «η αντιμετώπιση του φαινομένου αυτού, πρέπει να είναι πολιτική και να βασίζεται στην ανάκαμψη της οικονομίας και, κυρίως, στην περιθωριοποίηση των ακραίων μέσω της προσπάθειας για ανάκτηση του κύρους του πολιτικού συστήματος».

Επιπλέον, αναφέρθηκε στις 50 εκδηλώσεις που το κόμμα έχει προγραμματίσει σε όλη την επικράτεια ενώ για τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά τόνισε πως θα έχει δυναμική παρουσία σε επαφές με κοινωνικούς φορείς.

Παράλληλα, για το πολιτικό μήνυμα των ημερών ανέφερε πως αυτό θα κριθεί και από τις 13 περιφέρειες της χώρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

”Ο Σαμαράς θα μας βγάλει από τα Μνημόνια”

Παπαμιμίκος: Δεν θα γίνουν τριπλές εκλογές τον Μάιο

ΝΔ για Χρυσή Αυγή: Να αντιμετωπιστούν σαν συμμορίες του κοινού εγκλήματος

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε