Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Με ταξί πήρε τα πράγματα η Αντζελα από το υπουργείο – Ποιά διαμερίσματα χάνει ο Τόλης

Τα φόρτωσα τα πράγματα
"Τα φόρτωσα τα πράγματα", σιγοψυθίριζε ο ταξιτζής κι ας μην είναι επιτυχία του Τόλη το συγκεκριμένο τραγούδι. ΦΩΤΟ NEWSIT

“Αυτή είναι η πολιτική” δήλωσε με νόημα στο Newsit, συνεργάτης της παραιτηθείσας υπουργού.

Από νωρίς το πρωί συνεργάτες της Άντζελας Γκερέκου άδειαζαν τα προσωπικά της αντικείμενα από το γραφείο της στο Υπουργείου Πολιτισμού στην οδό Αμαλίας. 

Συνεργάτες της τοποθετούσαν με προσοχή αναμνηστικά, ηλεκτρονικούς υπολογιστές και έγγραφα σε μαύρες σακούλες. Ένα ταξί μισθώθηκε για να μεταφερθούν όλα τα προσωπικά αντικείμενα της κας Γκερέκου προσωρινά στο σπίτι της μέχρι να βρεθεί γραφείο.

Το ταξί που μεταφέρει τα προσωπικά αντικείμενα της τέως υφυπουργού
 
«Αυτή είναι η πολιτική». Το σχόλιο αυτό ανήκει σε στενό συνεργάτη της κ. Γκερέκου με την οποίο επικοινώνησε το Newsit. 

Χωρίς ιδιαίτερη διάθεση για περισσότερες εξηγήσεις άφησε ένα σαφές υπονοούμενο πως η τέως υφυπουργός έπεσε θύμα μιας μεθοδευμένης πολιτικής επίθεσης και δέχθηκε ένα «χτύπημα κάτω από τη ζώνη». 

Προφανώς κάποιοι δεν ήθελαν την Γκερέκου στο κυβερνητικό σχήμα και χρησιμοποίησαν τις φορολογικές εκκρεμότητες του Τόλη Βοσκόπουλου για να την «χτυπήσουν». Οι συνθήκες άλλωστε με το φόρο-κυνηγητό επέτρεπαν μια τέτοια μεθόδευση. Τα χρέη του Τόλη προς το δημόσιο εκκρεμούσαν περισσότερο από μια δεκαετία.

 
Όλα αυτά γυρνούσαν στο μυαλό των συνεργατών της Άντζελας που κατηφείς  κατέβαζαν κούτες σε ένα αυτοκίνητο που γρήγορα γέμισε. Η τέως υπουργός δεν θέλησε να βγει από το σπίτι της σήμερα μιας και η ψυχολογική της κατάσταση δεν είναι καλή, ίσως και γιατί μέχρι χθες δεν γνώριζε πως είναι η πολιτική. Ακόμα δεν έχει αποφασίσει αν θα επιστρέψει στην Κέρκυρα για ένα διάστημα ώστε να αποσυρθεί και από τα φώτα της δημοσιότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Ποιός είναι ο νέος υφυπουργός Πολιτισμού

Η Αντζελα “πλήρωσε” τον Τόλη – Φήμες για ανασχηματισμό

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε