Τρίτη, 21 Μαΐ
23oC Αθήνα

Αφίσα της Δούρου κατέβασε ο Κουμουτσάκος (ΦΩΤΟ)

Αφίσα της Δούρου κατέβασε ο Κουμουτσάκος (ΦΩΤΟ)

Για “συμβολική κίνηση κατά της αφισορύπανσης” κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο υποψήφιος περιφερειάρχης της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος .

Αφίσα της υποψήφιας του ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Αττικής Ρένας Δούρου κατέβασε ο υποψήφιος περιφερειάρχης από τη ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην Καλλιθέα.

Σε ανακοίνωσή του ο κ. Κουμουτσάκος χαρακτηρίζει την κίνηση αυτή συμβολική “μπροστά στην εκτεταμένη αφισορύπανση που έχουν προκαλέσει και στην Καλλιθέα οι αφίσες της υποψήφιας του ΣΥΡΙΖΑ κας Δούρου”.

Στη συνέχεια ο κ. Κουμουτσάκος παρέδωσε την αφίσα στο εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι αυτή η πρακτική είναι προκλητικά παράνομη και περιβαλλοντικά αποκρουστική.

“Αυτή η ξεπερασμένη παλαιοκομματική πρακτική δε θυμίζει μόνο άλλους καιρούς αλλά είναι και απολύτως παράνομη” δήλωσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης προσθέτοντας πως “το ενδιαφέρον της κας Δούρου για την τοπική αυτοδιοίκηση είναι προσχηματικό και μόνος στόχος της είναι το στενό κομματικό συμφέρον που υπηρετεί τον μηδενισμό και την άρνηση κάθε προόδου της χώρας”.

Διαβάστε

“Μαυρογιαλούρος” ο Σγουρός ,σύμφωνα με τον Κουμουτσάκο

Γ. Κουμουτσάκος στο ΣΚΑΪ: Θα είμαι σίγουρα στο β’ γύρο των εκλογών

Απαντήσεις από τον Σγουρό για απευθείας ανάθεση ύψους 60 εκατ. ευρώ ζητά ο Γ. Κουμουτσάκος

Kουμουτσάκος: Όλοι οι πολίτες της Περιφέρειας Αττικής θα έχουν προσοχή και φροντίδα

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε