Πολιτική

Αφόρητες πιέσεις στον Φ. Κουβέλη – Βουλευτές της ΔΗΜΑΡ διαμηνύουν ότι δεν θα στηρίξουν κυβέρνηση μόνο με ΠΑΣΟΚ και ΝΔ

- Κουβέλης στην Κ.Ο. “Αν δεν αλλάξει στάση ο ΣΥΡΙΖΑ πάμε σε εκλογές”
- Θρίλερ τη νύχτα και αλλαγή στάσης το πρωί
- Μόνο με τη συμμετοχή ΣΥΡΙΖΑ θα στηρίξει κυβέρνηση η ΔΗΜ.ΑΡ.
- Το μήνυμα των 8 βουλευτών στον Φ. Κουβέλη

Εντονότατες αντιδράσεις συναντά εντός του ΔΗΜΑΡ η πιθανότητα σχηματισμού κυβέρνησης με τη συμμετοχή μόνο της ΝΔ του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ.

Ο Φώτης Κουβέλης αυτή τη στιγμή δέχεται αφόρητες πιέσεις από δύο κατευθύνσεις.

Από τη μία πολιτικοί αλλά και οικονομικοί κύκλοι πιέζουν για τον άμεσο σχηματισμό κυβέρνησης λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που απειλούν να βάλουν τη χώρα σε περιπέτειες και από την άλλη σχεδόν η μισή Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

Πηγή του άμεσου περιβάλλοντος του Φ. Κουβέλη είπε στο newsit πως με έμμεσο ή άμεσο τρόπο ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ ενημερώθηκε από 8 (επί συνόλου 19) βουλευτές του κόμματος ότι δεν θα στηρίξουν μια κυβέρνηση στην οποία δεν θα μετέχει ο ΣΥΡΙΖΑ, βάζοντας έτσι τέλος στο σενάριο κυβέρνησης μεταξύ Ν.Δ.- ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ.

Ενώ ως αργά το απόγευμα και μετά τη συνάντηση Βενιζέλου-Κουβέλη το σενάριο της τριμερούς συνεργασίας είχε αναθερμανθεί η βραδινή παρέμβαση των βουλευτών άλλαξε τα δεδομένα.

Έτσι εξηγείται και το γεγονός ότι το πρωί και από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο Φώτης Κουβέλης με τη ρητορική του ανέτρεψε το χθεσινό κλίμα θέτωντας και εκείνος ως όρο συμμετοχής σε μια κυβέρνηση τη συμμετοχή σε αυτή και του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε επίσης:
Χοντρό παιχνίδι με τον Κουβέλη – Πάλι δημιουργείται αδιέξοδο που οδηγεί σε εκλογές

Σαμαράς στην Κ.Ο.: Να συμμετέχει στην κυβέρνηση έστω και με ψήφο ανοχής ο ΣΥΡΙΖΑ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης: «Όποιος φοιτητής συμμετέχει σε επιθέσεις όπως αυτή στη Νομική να διαγράφεται»
Επιτέθηκε στην Αριστερά και Κεντροαριστερά υποστηρίζοντας ότι «στήριζαν ανοιχτά τις νοσηρές μειοψηφίες φοιτητών και μη φοιτητών που "μόλυναν" με παραβατικότητα τα ελληνικά πανεπιστήμια»
Ο Παύλος Μαρινάκης 14
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις ανακαινισμένες ολυμπιακές εγκαταστάσεις της Παιανίας: Το δώρο των μικρών αθλητών της ξιφασκίας και η συνάντηση με τον Νάσο Γκαβέλα
«Η υποστήριξη του αθλητισμού αποτελεί επένδυση σε αθλητικές υποδομές με μεθοδικότητα και με παρεμβάσεις σε όλη τη χώρα»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης περιεργάζεται το ξίφος μικρού αθλητή 5
«Καμπανάκι» Χάρη Δούκα μετά το μπλακ άουτ στην Ισπανία: «Η κατανάλωση ενέργειας στην Αθήνα τριπλασιάζεται λόγω τουριστικής κίνησης»
Με μια επιστολή ο Χάρης Δούκας ζητά να ενημερωθεί σχετικά με τον προγραμματισμό σας για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών της φετινής θερινής περιόδου
Ο Χάρης Δούκας 1
Φόβοι στη ΝΔ πως η υπόθεση Καραμανλή μπορεί να «τορπιλίσει» την ανοδική πορεία στις δημοσκοπήσεις
Μέλη της «γαλάζιας» κοινοβουλευτικής ομάδας επισημαίνουν ότι οι πολιτικοί χειρισμοί για τον πρώην υπουργό Κώστα Καραμανλή, μετά τη δικογραφία που έφτασε στη Βουλή, απαιτείται να είναι προσεκτικοί
Τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας
Κικίλιας: Καμία αύξηση στα ακτοπλοϊκά το καλοκαίρι – Δείτε παραδείγματα με τιμές μετά τη μείωση των λιμενικών τελών
«Στηρίζουμε την ελληνική οικογένεια, για τη δυνατότητα που δεν είναι πολυτέλεια» γράφει ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής σε ανάρτησή του
Στιγμιότυπο από το λιμάνι του Πειραιά 4