Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Αγωνία για τον Κωστή Στεφανόπουλο: Επιδεινώνεται η κατάστασή του

Αγωνία για τον Κωστή Στεφανόπουλο: Επιδεινώνεται η κατάστασή του

– Ιδιαίτερα κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας
– Νοσηλεύεται με λοίμωξη του αναπνευστικού από την περασμένη Πέμπτη 17 Νοεμβρίου
– Παρά την εντατική θεραπευτική αγωγή η κατάστασή του δεν βελτιώνεται
– Ο Κωστής Στεφανόπουλος παρουσιάζει πλέον πολυοργανική ανεπάρκεια
– Περαστικά μέσω twitter από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος, που από την περασμένη Πέμπτη 17 Νοεμβρίου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν με σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού. Η κατάστασή του κρίνεται ιδιαιτέρως κρίσιμη.

Σύμφωνα με τον θεράποντα γιατρό Αντώνιο Δημητρακόπουλο, τομεάρχη Παθολογικού Τομέα του «Ερρίκος Ντυνάν» και διευθυντή του Γ’ Παθολογικού Τμήματος, ο κ. Στεφανόπουλος, εισήχθη στο νοσοκομείο, «με εμπύρετο και σοβαρή αναπνευστική δυσχέρεια. Κλινικά και απεικονιστικά διαπιστώθηκε ότι πάσχει από αμφοτερόπλευρη πνευμονία εξ εισροφήσεως. Παρά την εντατική θεραπευτική αγωγή, η κλινική του εικόνα βαίνει επιδεινούμενη με ανεπάρκεια πολλαπλών οργανικών συστημάτων».

Ο 90χρονος σήμερα Κωστής Στεφανόπουλος αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό προβλήματα υγείας. Περαστικά του ευχήθηκε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Με τον ίδιο τρόπο ευχήθηκε περαστικά στον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας (1995 – 2005) και ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος, αποκαλώντας τον μάλιστα «άρχοντα πολιτικό».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε