Τρίτη, 21 Μαΐ
28oC Αθήνα

Άγριος καυγάς Κασιδιάρη – Βορίδη – Κατήγγειλε… υποκλοπές η Χρυσή Αυγή

Άγριος καυγάς Κασιδιάρη – Βορίδη – Κατήγγειλε… υποκλοπές η Χρυσή Αυγή

Σκληρή κόντρα ανάμεσα στον Ηλία Κασιδιάρη και τον Μάκη Βορίδη ξέσπασε χθες βράδυ στη Βουλή με αφορμή το παρελθόν του βουλευτή της ΝΔ, το χαρακτηρισμό «εγκληματική οργάνωση» και το… μικρόφωνο που έκλεισαν στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Μας λέτε φασίστες, μας προσβάλλετε, ο λαλίστατος όμως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ δεν μας έχει απαντήσει για ποιο λόγο παλαιότερα πόζαρε μπροστά σε ναζιστικές αφίσες και μπροστά σε γιγαντοαφίσες του Γεωργίου Παπαδόπουλου. Και σήμερα μιλά για δημοκρατία και για Νέα Δημοκρατία», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής.

Η απάντηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας ήταν άμεση. «Έχω εξηγήσει 30 φορές τη διαδρομή μου αυτή. Από την πλευρά της Αριστεράς έρχονται κάποιοι και μου λένε ότι δεν έχει μετανοήσει. Τώρα από την Χ.Α. ακούω ότι πρέπει να εξηγήσω γιατί υπάρχει μια ομιλία μου στην οποία από πίσω ήταν ο Γεώργιος Παπαδόπουλος. Απάντηση: Γιατί ήμουν στην ΕΠΕΝ, γεγονός γνωστό στην αίθουσα.

Οι σκευωροί δεν επιτρέπεται να μιλούν για εγκληματικές οργανώσεις – Ηλίας Κασιδιάρης

Απαντώ για να τελειώνουμε και να τα κλείνουμε. Με εγκαλούν από την πλευρά της ΧΑ επειδή έχω αλλάξει άποψη. Εάν το εκτιμούν έτσι, έτσι συνέβη.
Με εγκαλούν ότι δεν είμαι συνεπής σε αυτό που γινόταν πριν 30 ετών. Σε εκείνο που κρίνεται ένας πολιτικός είναι αυτό που κάνει σήμερα. Έχω συγκεκριμένη διαδρομή στο κοινοβούλιο. Δεν τους εγκαλεί κανείς επειδή πριν 30 χρόνια. Εγώ κρίνομαι για σήμερα».

«Έρχονται με ύφος 1000 καρδιναλίων να μου πουν για τις απόψεις μου πριν από 30 χρόνια… Μπορούν να το λένε από το πρωί έως το βράδυ. Για μένα έχει λήξει το ζήτημα», πρόσθεσε ο Μάκης Βορίδης.

Στη συνέχεια, ο Ηλίας Κασιδιάρης ζήτησε ξανά το λόγο, για να απαντήσει επί προσωπικού αλλά όταν ξεκίνησε να μιλά, το προεδρείο τον διέκοψε και του έκλεισε το μικρόφωνο, κάτι που προκάλεσε την έκρηξη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

«Μας παρακολουθείτε!»

Ο Ηλίας Κασιδιάρης κατήγγειλε πως παρακολουθούνται τα κινητά τηλέφωνα βουλευτών της Χρυσής Αυγής και μάλιστα έφερε και συγκεκριμένο… παράδειγμα!

«Την περασμένη Παρασκευή εγώ και οι συνάδελφοί μου Κουκούτσης, Παναγιώταρος, Μπούκουρας και Κούζηλος είχαμε μιλήσει στα κινητά μας τηλέφωνα και είχαμε συνεννοηθεί να πάμε στα διόδια της Ελευσίνας να μοιράσουμε φυλλάδια. Εκεί, χωρίς να έχουμε δημοσιοποιήσει τίποτα, μας περίμεναν τρεις διμοιρίες των ΜΑΤ, για να μας απαγορεύσουν να κάνουμε διανομή πολιτικών εντύπων», είπε.

Έρχονται με ύφος 1000 καρδιναλίων να μου πουν για τις απόψεις μου πριν από 30 χρόνια – Μάκης Βορίδης

Τα έβαλε μάλιστα με τον αξιωματικό της αστυνομίας που του είπε πως απαγορεύεται η διανομή φυλλαδίων. Και προανήγγειλε μάλιστα μήνυση στον αξιωματικό που του απαγόρευσε την διανομή των φυλλαδίων.

Τόσο για την απαγόρευση στα διόδια όσο και για τις… παρακολουθήσεις «θα μηνυθεί και ο ίδιος (σ.σ. ο αξιωματικός) και η ηγεσία της αστυνομίας και του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη», είπε ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Δεκανίκι της εξουσίας ο Τσίπρας – Εγκληματικές οργανώσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

Ο Ηλίας Κασιδιάρης επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ υπερψήφισε την τροπολογία που κόβει τη χρηματοδότηση στη Χρυσή Αυγή, χαρακτηρίζοντας τον αρχηγό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης «το καλύτερο δεκανίκι της μνημονιακής εξουσίας».

«Το όχι ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία είναι εγκληματικές οργανώσεις δε χρειαζόταν να το πει ο Πάγκαλος ή ο Τζιτζικώστας. Θα συνεχίσουν να είναι όσο υπάρχει σε ισχύ ο νόμος περί ευθύνης υπουργών», πρόσθεσε ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Για άλλη μια φορά χαρακτήρισε τη συγκυβέρνηση «χούντα Σαμαρά – Βενιζέλου» και υποστήριξε ότι η κυβέρνηση έχει χάσει τη δεδηλωμένη και πως η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό κόμμα δημοκρατίας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επιμένει ο Καμμένος για τα περί ΠΑΣΟΚ και εγκληματικής οργάνωσης – Τι πόσταρε στο facebook

“What is this motherfucker Pangalos doing?”

ΠΑΣΟΚ για Καμμένο: Η θεωρία των ψεκασμών είναι ανίκητη!

Επιθέσεις στα σχολεία της Ξάνθης από τη Χρυσή Αυγή καταγγέλλει το ΚΚΕ – ΒΙΝΤΕΟ

Κι άλλο μήνυμα Μιχαλολιάκου μέσα από τη φυλακή

Τι απάντησε ο Βορίδης για τις “διασυνδέσεις” του μάρτυρα κατά της Χρυσής Αυγής με υπουργό

Στόλισε Βορίδη και Γεωργιάδη ο Καμμένος: Αυτοί είναι οι καθοδηγητές της Χ.Α.

Μιχαλολιάκος: Φωτιά και τσεκούρι – Νέο άρθρο μέσα από τη φυλακή

Ο Τζιτζικώστας ξαναμίλησε!

Θεσσαλονίκη: Μπουτάρης για Χρυσή Αυγή – ”Ας ανέβαιναν οι Χρυσαυγίτες στην εξέδρα και τότε θα βλέπαμε”…

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε