Πολιτική

Αλαβάνος στο ΣΚΑΪ: “Δεν θα βγούμε ποτέ από την κρίση, μένοντας στο ευρώ”

Ο Αλέκος Αλαβάνος μίλησε στην εκπομπή “ΣΚΑΪ” του Νίκου Ευαγγελάτου για το κόμμα που ιδρύει με κύριο αίτημα την επιστροφή στη δραχμή.

Όπως ανέφερε, ο ίδιος για το κόμμα του ονομάζεται “Σχέδιο Β”: “Τυπικά θα είναι κόμμα, παρουσιαστικά όμως θα είναι ένα δίκτυο συνελεύσεων. Θέλουμε να αποβάλλουμε τα πολιτικά χαρακτηριστικά…”.

Στη συνέχεια, μεταξύ άλλων, τόνισε την ανάγκη αποχώρησης από το ευρώ: “Ή θα επιλέξουμε ένα δρόμο από μια πολύ βαθειά κρίση ή θα σκύβουμε το κεφάλι. Δεν θα βγούμε ποτέ από την κρίση μένοντας στο ευρώ”.

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη του Αλέκου Αλαβάνου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

“Σχέδιο Β” το νέο κόμμα του Αλαβάνου

Αλαβάνος: “Τομή για τη χώρα η επιστροφή στη δραχμή”

Αλαβάνος: Να αποχωρήσει η Κύπρος από την ευρωζώνη

Α.Αλαβάνος: Κατεπειγόντως στη δραχμή

Καινούργιες… δραχμές με Μερκούρη, Ελύτη και Κάλλας! (ΦΩΤΟ)
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η «αλλαγή σελίδας» στην Ελλάδα το κεντρικό μήνυμα της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Βερολίνο
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, οι δευτερογενείς μεταναστευτικές ροές δεν αποτελούν πλέον κύριο θέμα και η Γερμανία δείχνει κατανόηση για το γεγονός ότι η Ελλάδα προστατεύει τα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Καγκελάριο, Φρίντριχ Μερτς στο Βερολίνο
Μαρινάκης για την έκθεση Καρώνη για τα Τέμπη: «Σήμερα το αφήγημα της συγκάλυψης σύσσωμης της αντιπολίτευσης κατέρρευσε με κρότο»
«Σήμερα ως προς την πραγματογνωμοσύνη μπαίνει ένα επίσημο με στοιχεία με τεκμηρίωση και επιστημονικά δεδομένα τέλος στην πιο χυδαία προσπάθεια χειραγώγησης της κοινής γνώμης»
Ο Παύλος Μαρινάκης 8