Πέμπτη, 2 Μαΐ
20oC Αθήνα

Άναψαν τα αίματα στο ΠΑΣΟΚ

Άναψαν τα αίματα στο ΠΑΣΟΚ

Με μια επιστολή προς τα μέλη της νέας Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ ο επικεφαλής της ΕΚΑΠ Γιάννης Σουλαδάκης τα καλεί να ενημερώσουν αν κατέχουν θέση στο δημόσιο προκειμένου να εφαρμοστεί η απόφαση του Συνεδρίου για το ασυμβίβαστο.

Με μια σημαντική διαφορά όμως. Ενώ στο Συνέδριο αποφασίστηκε ασυμβίβαστο για όλα τα μέλη της ΚΠΕ στην επιστολή του ο κ. Σουλαδάκης κάνει λόγο για το 1/4 των μελών της ΚΠΕ.

Η επιστολή έχει ως εξής:

“Αγαπητές συντρόφισσες, Αγαπητοί σύντροφοι,

Σύμφωνα με το παράγραφο 3 του άρθρου 16 του καταστατικού που εγκρίθηκε στο συνέδριό μας :«Στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, όσοι κατέχουν κατόπιν διορισμού, θέση στην Κυβέρνηση ή στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ¼ του συνόλου των μελών.» Προκείμενου να τηρηθεί η συγκεκριμένη πρόβλεψη σας παρακαλούμε να μας γνωρίσετε άμεσα εάν κατέχετε οποιαδήποτε θέση και ποια , στο δημόσιο η στον ευρύτερο Δημόσιο Τομέα .

Με συντροφικούς χαιρετισμούς Γιάννης Σουλαδάκης Πρόεδρος ΕΚΑΠ

Το γεγονός προκάλεσε την έντονη αντίδραση ομάδας νεολαίων του κόμματος με την επωνυμία “Νέοι Ριζοσπάστες” οι οποίοι με κείμενο τους ρωτούν:

“Αυτό ψηφίστηκε στη θυελλώδη διαδικασία του Συνεδρίου ή μήπως το απόλυτο ασυμβίβαστο Κόμματος-Κράτους; Αν ήταν έτσι γιατί «εκπαραθυρώθηκε» σιωπηλά ο Οφίδης αφού λείπει από τη λίστα των εκλεγμένων; Αν ήταν έτσι γιατί δεν έβαλε υποψηφιότητα ο Αγγελούδης και ο Έξαρχος; Ποιους προσπαθεί να «σώσει» αυτή η διαδικασία; Τι και ποιοι είναι οι έχοντες ασυμβίβαστο; Είναι αλήθεια ότι μεταξυ των αλλων κινδυνεύουν οι Τζελέπης, Φελώνης, Βρυώνη, Χαλάτση, Κουσαλίδης, Γατσέλης,Βογανατσης ,Κωνσταντοπουλος κλπ.; Καλούμε το σύντροφο Νίκο Ανδρουλάκη, που έδωσε τη μάχη του ασυμβίβαστου και νίκησε τους καρεκλοκένταυρους κυβερνητικούς, να πάρει θέση!

Για την Ομάδα νέων ριζοσπαστών Κ. Καλλιπολίτης”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τον ματιάσανε! Με πυρετό ο πρώτος σε σταυρούς στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ

Πάγκαλος: Δεν μου αρέσει ούτε το ΠΑΣΟΚ ούτε ο πρόεδρός του

H πρόταση – έκπληξη Βενιζέλου για το νεο Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε