Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Αναστάτωση στη ΔΗΜΑΡ από τις υπογραφές των 58

Αναστάτωση στη ΔΗΜΑΡ από τις υπογραφές των 58

Αναστάτωση προκαλούν στην ΔΗΜΑΡ οι υπογραφές 7 στελεχών που είναι μέλη της Εκτελεστικής και της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος που υπέγραγαψν το κείμενο των “59” καθώς προστέθηκε και ο Αχιλλέας Μητσός, ενώ τη στήριξη τους εξέφρασαν με δηλώσεις τους και οι πρώην υπουργοί Τάσος Γιαννίτσης και Ηλίας Μόσιαλος.

 Ειδικότερα από την Εκτελεστική Επιτροπή είναι οι: Γεράσιμος Γεωργάτος, Σταύρος Λιβαδάς, Γιάννης Αντωνίου και Δώρα Τσικαρδάνη.

Και από την Κεντρική Επιτροπή οι: Γιάννης Καούνης, Κώστας Δέλκος και Τέλης Σαμαντάς.

Στη ΔΗΜΑΡ ανήκουν επί της ουσίας και οι Γιάννης Μειμάρογλου και Γιάννης Μπέζος. 

Από τη ΔΗΜΑΡ μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ανακοίνωση-σχόλιο, ωστόσο ο Γραμματέας της ΚΕ Σπύρος Λυκούδης μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM τόνισε ότι “Η ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς είναι στρατηγικού χαρακτήρα επιδίωξη για τη ΔΗΜΑΡ όχι τώρα, αλλά εδώ και δύο χρόνια” και επισήμανε ότι “κάθε πρωτοβουλία που εμφανίζεται και συμβαδίζει με μια κατεύθυνση στρατηγικού χαρακτήρα “παρουσιάζει ενδιαφέρον για το κόμμα”.

Υπογράμμισε μάλιστα, ο αρχηγός της ΔΗΜΑΡ επιμένει ότι «στη μεγάλη πορεία ανασυγκρότησης αυτού του χώρου πρέπει να έχουμε αυστηρή κριτική στις κυβερνητικές πολιτικές», κάτι που δεν θα συναντήσει την επιδοκιμασία του ΠΑΣΟΚ.

Να σημειωθεί επίσης ότι αναμένεται ο “πολιτικός γάμος” της ΔΗΜΑΡ και της Συμφωνίας για την Νέα Ελλάδα του Ανδρέα Λοβέρδου με κοινή εμφάνιση στις αρχές Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο εκδήλωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κουβέλης: Δικαστική αντιμετώπιση όλων των παράνομων πράξεων της Χρυσής Αυγής

Η κίνηση των 58: ζητούν νέα κεντροαριστερα και νέο αρχηγό

ΔΗΜΑΡ: Μην ακούτε την τρόικα για το πετρέλαιο

ΔΗΜΑΡ για προϋπολογισμό: Το πρωτογενές πλεόνασμα θα στηριχθεί στην υπερφορολόγηση

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε