Πολιτική

“Άνω – κάτω” τους έκανε ο Τζιτζικώστας! Δεν πάει ο Βενιζέλος στην παρέλαση

"Τον ασυμάζευτο" έχουν οι δηλώσεις του Τζιτζικώστα ότι θα μπορούσε να μην καλέσει ούτε το ΠΑΣΟΚ στην παρέλαση ως εγκληματική οργάνωση λόγω Άκη Τσοχατζόπουλου. Μπορεί ο Κεδίκογλου να έτρεξε να σώσει την κατάσταση κάνοντας λόγο για "γκάφα" όμως το ΠΑΣΟΚ έχει ενοχληθεί τόσο πολύ που ο Βενιζέλος αρνείται να πάει στην παρέλαση!

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος, δεν θα παραστεί, σύμφωνα με πηγές της Χαριλάου Τρικούπη, στην αυριανή παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, αποδοκιμάζοντας με πολύ έντονο τρόπο τις δηλώσεις του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα, ο οποίος, παρά την υπόδειξη του κυβερνητικού εκπροσώπου, που χαρακτήρισε «γκάφα» τις δηλώσεις του, δεν προέβη σε διορθωτική δήλωση, που να ικανοποιεί το ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Τζιτζικώστας δεν ικανοποίησε ούτε το αίτημα να μη παραστεί στην αυριανή παρέλαση, , όπως ζήτησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος καθώς, η παρουσία του θα «είναι προσβολή για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας». Τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ θα εκπροσωπήσει στην παρέλαση το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Αντώνης Σαουλίδης, αλλά και αυτός θα αποχωρήσει σε περίπτωση που προσέλθει για να παραστεί εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής.

ΠΑΣΟΚ: “Έχει τινάξει την παρέλαση στον αέρα”

Το κλίμα που επικρατεί στο ΠΑΣΟΚ αναφορικά με τον κ. Τζιτζικώστα έδωσε και ο Γραμματέας Επικοινωνία του Κινήματος Δημήτρης Καρύδης, ο οποίος σε ραδιοφωνική του δήλωση, ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Έχει τινάξει την παρέλαση στον αέρα. Έχει καταφέρει με τη στάση του να έχει απομονωθεί πλήρως και όλοι να τον καταδικάζουν και να του ασκούν έντονη κριτική». Ζήτησε επίσης: “Η Νέα Δημοκρατία και η κυβέρνηση πρέπει να πάρουν πολύ καθαρή θέση πάνω σε αυτό το θέμα και να το στιγματίσουν και να το καταδικάσουν πλήρως και να απομονώσουν αυτόν τον άνθρωπο».

Σημειώνεται ότι ο κ. Τζιτζικώστας ανέφερε πως θα μπορούσε να μην καλέσει το ΠΑΣΟΚ στην παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου ως εγκληματικής οργανωσης λόγως της καταδίκεςη του ΆΛη Τσοχατζόπουλου. Βέβαια στη συνέχεια ανασκέυασε και μετά τη ΝΔ που έκανε λόγο για “γκάφα” από πλευράς του δήλωσε πως δεν έχει καμία σχέση το ΠΑΣΟΚ με τη Χρυσή Αυγή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απίστευτη δήλωση Τζιτζικώστα: ”Θα μπορούσα να μην καλέσω το ΠΑΣΟΚ ως εγκληματική οργάνωση λόγω Τσοχατζόπουλου” – Κυβέρνηση: Είσαι γκαφατζής

Τζιτζικώστας: Έκανα λάθος – Καμία σχέση ΠΑΣΟΚ με Χρυσή Αυγή

Θεσσαλονίκη: Με συνθήματα και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας η μαθητική παρέλαση – Ηχηρή απουσία Μπουτάρη

”Είμαι υποχρεωμένος να καλέσω τη Χρυσή Αυγή”

Η ΔΗΜΑΡ δεν θα συμμετάσχει στην παρέλαση λόγω Χρυσής Αυγής

Μπουτάρης: Ή οι Χρυσαυγίτες ή εγώ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεωργιάδης σε Ακρίτα: Προετοιμαστείτε να έρθετε στο δικαστήριο για τις ανυπόστατες κατηγορίες που εκστομίζετε
«Η ανάρτηση σας θα μείνει στην νεότερη ελληνική Ιστορία ως μνημείο κυνισμού, αυταρχισμού και κυβερνητικής αυθαιρεσίας», απαντησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Άδωνις Γεωργιάδης και Έλενα Ακρίτα 6
Ποινικές κι αστικές συνέπειες για τους δράστες επιθέσεων στα Πανεπιστήμια - Κυρώσεις και στα Ιδρύματα που δεν συμμορφώνονται με τον νόμο
Μέσα στις επόμενες ημέρες οι προτάσεις του υπουργείου Παιδείας για την ασφάλεια στα Πανεπιστήμια. «Οδηγός» τα μέτρα που εφαρμόστηκαν στα γήπεδα
Κυριάκος Μητσοτάκης 13
Μαρινάκης για την έκθεση για την Ελευθερία του Τύπου: Διασπορά fake news από τον ΣΥΡΙΖΑ
«Η Task Force για την Ασφάλεια των Δημοσιογράφων είναι ολοκληρωμένος θεσμός με μηχανισμό πολιτικής διαβούλευσης, συμμετοχή επαγγελματικών ενώσεων, αστυνομίας, δικαστικών λειτουργών και δημοσιογράφων»
Ο Παύλος Μαρινάκης