Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Αποκάλυψη Σαμαρά για την ΕΡΤ: «Αντώνη, ο Φώτης μας την έκανε»

Αποκάλυψη Σαμαρά για την ΕΡΤ: «Αντώνη, ο Φώτης μας την έκανε»

Ένα άγνωστο παρασκήνιο για την απόφαση της κυβέρνησης να ρίξει εν μια νυκτί “μαύρο” στην ΕΡΤ αποκάλυψε ο ίδιος ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς καθώς συνέτρωγε στην ταβέρνα “Φλωράκης” στις Λιβανάτες με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Ήταν λίγο μετά το τέλος της ομιλίας του στη Λαμία, όταν ο πρωθυπουργός συνοδευόμενος από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών (και βουλευτή της περιοχής) Χρήστο Σταϊκούρα αλλά κι άλλα κομματικά στελέχη πήγε στην ταβέρνα “Φλωράκης” στις Λιβανάτες.

Τον λογαριασμό πλήρωσε ο Ι. Πανουργιάς, κομματικό στέλεχος της ΝΔ, ο οποίος και ήξερε την περιοχή και τον ταβερνιάρη

Το γεύμα ήταν λιτό, γαύρος και γόνος από καλαμαράκι και χωριάτικες σαλάτες, αλλά ενώ όλοι άλλοι παρήγγειλαν μπίρες, ο πρωθυπουργός ζήτησε μόνο νερό από τη βρύση, γράφει σήμερα ο ΒΗΜΑτοδότης.

Ο πρωθυπουργός αποκάλυψε κάτι σχετικό με τη ΝΕΡΙΤ, αφήνοντας τους άλλους άφωνους: «Τα είχαμε συμφωνήσει και οι τρεις. Και ο Βενιζέλος και ο Κουβέλης για το τι θα γίνει με την πρώην ΕΡΤ. Την επόμενη ημέρα, ενώ όλοι είχαμε συμφωνήσει έρχεται ο Βενιζέλος και μου λέει: “Ξέρεις ο Φώτης μάς την έκανε”. Δεν γνωρίζω τι μεσολάβησε μέσα σε λίγες ώρες…» είπε.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Αντώνης Σαμαράς μίλησε για τα πάντα και εξέφρασε την ανησυχία του γιατί, όπως είπε, εάν πάει κάτι στραβά στις επερχόμενες εκλογές είναι πιθανόν να χαθούν δεκάδες επενδύσεις που έχουν ήδη δρομολογηθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκάλυψη – σοκ! Ο Σόμπλε είχε σχέδιο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ!

Εξαγγελίες Σαμαρά από Μυτιλήνη: Αφορολόγητο πετρέλαιο για τους αγρότες

Εκλογές 2014: Δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές και ΝΔ στις βουλευτικές

Σαμαράς: Το “πίσω” τελείωσε, πάμε μπροστά! – “Ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει την πολιτική αστάθεια”

Στα χαρακώματα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για το σύνθημα “Νέα Ελλάδα”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε