Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Άθλια σκευωρία “βλέπει” η Χρυσή Αυγή

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Για αντισυνταγματική απόφαση κάνει λόγο η Χρυσή Αυγή αναφερόμενη στην προφυλάκιση του Νίκου Μιχαλολιάκου. Η απόφαση που στέλνει τον αρχηγό της οργάνωσης στη φυλακή, σύμφωνα με τη Χρυσή Αυγή στηρίχθηκε σε παράλογα συμπεράσματα και στοιχεία.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής:

Η πιο άθλια σκευωρία της σύγχρονης πολιτικής Ιστορίας της Ελλάδος εξελίσσεται εις βάρος της Χρυσής Αυγής. Η προφυλάκιση του Γενικού μας Γραμματέα είναι παντελώς άδικη, αντισυνταγματική και έχει υπαγορευθεί από ξένα κέντρα εξουσίας.

Οι δικαστικές αρχές προέβησαν στον παράλογο ισχυρισμό πως οι χιλιάδες πολίτες που καλούν καθημερινά και για οποιοδήποτε θέμα στο τηλεφωνικό κέντρο της Χρυσής Αυγής μιλούν απευθείας με τον Νικόλαο Μιχαλολιάκο! Σαν να λέμε πως όποιος καλεί στην Συγγρού μιλάει με τον Σαμαρά, στην Χαριλάου Τρικούπη με τον Βενιζέλο και στην Κουμουνδούρου με τον Τσίπρα!

Με αυτή την άθλια και παράνομη μεθόδευση διώκεται ο Αρχηγός του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας. Η Χρυσή Αυγή παραμένει ισχυρή, ενωμένη και συνεχίζει ακάθεκτη τον νόμιμο πολιτικό της αγώνα ενάντια σε ένα ξενόδουλο και διεφθαρμένο καθεστώς.

Διαβάστε επίσης:
Προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο Νίκος Μιχαλολιάκος – Αρχηγός στο πολιτικό αλλά και στο στρατιωτικό κομμάτι της Χρυσής Αυγής!

Οπαδοί της Χρυσής Αυγής αποθέωσαν τον Μιχαλολιάκο στην Ευελπίδων (ΦΩΤΟ και VIDEO)

Στην Ευελπίδων και η Ουρανία Μιχαλολιάκου (ΦΩΤΟ)

Χειροπέδες και στην “αγανακτισμένη” υποψήφια με τη Χρυσή Αυγή

Αυτοί σκότωσαν τον Παύλο – Μάρτυρας έδωσε έξι ονόματα για τη δολοφονία Φύσσα

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε