Κυριακή, 16 Ιουν.
25oC Αθήνα

ΔΕΘ 2014: Το καλαμπούρι του Τσίπρα για τον ΕΝΦΙΑ

ΔΕΘ 2014: Το καλαμπούρι του Τσίπρα για τον ΕΝΦΙΑ

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα στα περίπτερα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Την 79η Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας συνοδευόμενος από βουλευτές και στελέχη του κόμματος.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης συναντήθηκε αρχικά με με τη διοίκηση και τους εργαζομένους της ΔΕΘ, ενω συνομίλησε και με νέους επίστήμονες.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πήγε στο περίπτερο του Πυροσβεστικού σώματος όπου συλλυπήθηκε τους συναδέλφους του άτυχου πυροσβέστη που έχασε τη ζωή του στη φωτιά του Παλαιού Φαλήρου ενώ άφησε και μια χειρόγραφη αφιέρωση: «Η αφοσίωση στο συνάνθρωπο που έχει ανάγκη δεν είναι επάγγελμα, είναι λειτούργημα. Σας εκφράζω τα συλληπητήριά μου για τον άδικο χαμό του συναδέλφου σας και σας εύχομαι δύναμη στο έργο σας», έγραψε ο κ. Τσίπρας.

Ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε και στο περίπτερο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος όπου ενημερώθηκε από τον Μανώλη Σφακιανάκη για τα προγράμματα προστασίας ανηλίκων στο διαδίκτυο.

Κατά την επίσκεψη του στο σταντ του CERN ενημερώθηκε για τις νέες επιτυχίες του προγράμματος ενώ αντάλλαξε πάσες με την protonball, μια μπάλα αποτελούμενη από πρωτόνια.

Στη συνέχεια ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισκέφτηκε το περίπτερο του ΕΚΑΒ. Εκεί δέχθηκε μαθήματα πρώτων βοηθειών από τους ειδικούς. Του έδειξαν μια κούκλα εκπαίδευσης (προσομοιωτής ασθενούς) η οποία ήταν σε κατάσταση σοκ και για το λόγο αυτό δεν έδινε κανένα σημείο ζωής. “Μάλλον της ήρθε το μπουγιουρντί του ΕΝΦΙΑ” είπε αστειευόμενος ο κ. Τσίπρας.

Την ώρα που περνούσε μπροστά από το περίπτερο του ΠΑΟΚ οπαδοί της ομάδας τον υποδέχθηκαν και του πρόσφεραν μια φανέλα. “Από τη Λάρισα και πάνω είμαι ΠΑΟΚ” δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας ενώ μάλιστα ρώτησε: “Τι τον κάνατε τον Νίνη;”, δείχνοντας το ενδιαφέρον του για τα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Θεσσαλονίκης.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ απόψε στις 19.30μμ στο συνεδριακό Κέντρο Ι. Βελλίδης, οπου και θα παρουσιάσει τις δεσμεύσεις του κόμματος στην κοινωνία.

Πηγή: thestival και seleo (με πληροφορίες από το ΑΠΕ και το δελτίο του ΑΝΤ1)

Διαβάστε επίσης:

Όσα θα πει ο Τσίπρας στη ΔΕΘ

Η φωτό του Τσίπρα στο Facebook κατά κυβέρνησης και ΝΕΡΙΤ

ΔΕΘ: Το διήμερο πρόγραμμα του Α. Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη

Σε ρυθμό… ράλλυ η ΔΕΘ το Σαββατοκύριακο

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε