Τρίτη, 7 Μαΐ
17oC Αθήνα

ΔΗΜΑΡ για Σαμαρά: Θα πρέπει να οδηγεί στην αποφυγή νέων μέτρων

ΔΗΜΑΡ για Σαμαρά: Θα πρέπει να οδηγεί στην αποφυγή νέων μέτρων

Δεν μπορεί και δεν πρέπει να παραμείνει απλή διαπίστωση η αναπόφευκτη αναφορά στο Ευρωκοινοβούλιο του πρωθυπουργού στα λάθη του ελληνικού προγράμματος, στην υποεκτίμηση της ύφεσης, αλλά και στις θυσίες του ελληνικού λαού, τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΔΗΜΑΡ, σχολιάζοντας την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο.

Η ΔΗΜΑΡ προσθέτει ότι η υπογράμιση αυτή του κ. Σαμαρά θα πρέπει να οδηγεί στην προώθηση μειζόνων αλλαγών, σε αποφυγή νέων μέτρων και σε σύνδεση της δημοσιονομικής προσαρμογής με αναπτυξιακές διαδικασίες και επιλογές, καθώς και στη δημιουργία θέσεων εργασίας.

«Οι κυρίαρχες πολιτικές της δογματικής λιτότητας, της εθνοκεντρικής θεώρησης και του κρατικού ηγεμονισμού πρέπει να αλλάξουν. Βασικό μήνυμα της Ελληνικής Προεδρίας πρέπει να είναι η αλλαγή πολιτικών σε Ελλάδα και Ευρώπη για την έξοδο από την κρίση», καταλήγει η ΔΗΜΑΡ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άγρια επίθεση Νάιτζελ Φάρατζ στον Αντώνη Σαμαρά! «Να ονομάσετε το κόμμα σας ΜΗ Δημοκρατία – Δεν κάνεις εσύ κουμάντο, η Ελλάδα είναι υπό ξένη κατοχή!»

Σαμαράς: Θα κάνω τα πάντα οι εκλογές να γίνουν το 2016

Σαμαράς: Η Ελλάδα ξεπερνά την κρίση, έχουμε ακόμη πολλά να κάνουμε”

 

Σαμαράς στο Ευρωκοινοβούλιο: “Η Ελλάδα τήρησε τις δεσμεύσεις της και τίμησε την υπογραφή της”

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε