Τετάρτη, 1 Μαΐ
21oC Αθήνα

Διαψεύδει τα περί αυτοδιάλυσης του το ΠΑΣΟΚ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSI
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSI

Στον απόηχο του “θορύβου” που προκάλεσαν χθεσινές αναφορές του Γιάννη Βούλγαρη, που παρέπεμπαν στην…κατάργηση του ΠΑΣΟΚ και στην ίδρυση νέου πολιτικού φορέα της Κεντροαριστεράς, η Χαριλάου Τρικούπη απαντά ότι το ΠΑΣΟΚ…δεν αυτοδιαλύεται επιχειρώντας να προλάβει νέα εσωκομματική ανάφλεξη.

“Εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ μιλά μόνον το ΠΑΣΟΚ”. Με αυτή τη φράση το γραφείο τύπου του κόμματος επιχειρεί να απαντήσει σε όλους όσοι εντός και εκτός ΠΑΣΟΚ διαβάζουν πίσω από τα λεγόμενα και τις πρωτοβουλίες, που αναλαμβάνουν οι “58” μία συνειδητή προσπάθεια κατάργησης του πάλαι ποτέ κραταιού Κινήματος στο βωμό της ανασύνθεσης του ευρύτερου χώρου.

Επιθετική ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη επιχειρεί να βάλει φρένο στα σενάρια αφομοίωσης του ΠΑΣΟΚ στους “58”

“Ορισμένοι εννοούν να παρερμηνεύουν τις δηλώσεις στελεχών των “58” και να παραγνωρίζουν τεχνηέντως τις αποφάσεις του Συνεδρίου αλλά και της ΚΠΕ” επισημαίνουν υψηλόβαθμα στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη, επιχειρώντας να διασκεδάσουν τις αλγεινές εντυπώσεις, που έχουν δημιουργήσει σε μεγάλο κομμάτι του πράσινου στελεχικού δυναμικού, οι χθεσινές δηλώσεις του Γιάννη Βούλγαρη, που μίλησε για νέο όνομα, νέο σύμβολο και νέα πρόσωπα.

“Πιστεύουμε στη δυναμική και την ανάγκη συσπείρωσης όλων των δυνάμεων της δημοκρατικής παράταξης. Ισχύουν οι δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και οι αποφάσεις της ΚΠΕ. Το ΠΑΣΟΚ σέβεται όλα τα πρόσωπα, όλες τις κινήσεις και τις δημιουργικές πρωτοβουλίες. Αξιώνει βεβαίως τον ίδιο σεβασμό όχι μόνον στην ιστορική του διαδρομή, αλλά και στο σημερινό του ρόλο για τη σταθερότητα της χώρας και την πορεία εξόδου από την κρίση” καταλήγει η ανακοίνωση.

Το επόμενο κρας τεστ, πάντως, θα είναι η ομιλία Βενιζέλου στην εκδήλωση της κοπής πίτας Νομαρχιακών και Περιφερειακών Επιτροπών την προσεχή Κυριακή, όπου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να επιμείνει στη στήριξη του στην ωρίμανση του εγχειρήματος των “58” αλλά και στη διαβεβαίωση ότι το κόμμα του δεν έχει τίποτα να φοβάται παρά μόνον να ωφεληθεί από την ανασυγκρότηση του χώρου.

Διαβάστε επίσης

Από το ΠΑΣΟΚ plus…στο ΠΑΣΟΚ τέλος!

Μιχελάκης: ευρωεκλογές τη δεύτερη Κυριακή των περιφερειακών

Βενιζέλος: Ατυχέστατο γεγονός η φυγή Ξηρού

Μπροστά με 3,5 μονάδες ο ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε