Κυριακή, 19 Μαΐ
28oC Αθήνα

Δημοσιογράφος BBC: Μπορεί η κυβέρνηση να εξηγήσει γιατί η αστυνομία πετάει πέτρες; (VIDEO)

Δημοσιογράφος BBC: Μπορεί η κυβέρνηση να εξηγήσει γιατί η αστυνομία πετάει πέτρες; (VIDEO)

Ο δημοσιογράφος του BBC, Paul Mason «ανέβασε» στο twitter ένα ερώτημα προς την ελληνική κυβέρνηση και ένα video από τα χθεσινά επεισόδια που ακολούθησαν την αντιφασιστική συγκέντρωση στο Κερατσίνι μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

«Ίσως η ελληνική κυβέρνηση να μπορούσε να εξηγήσει στην υπόλοιπη Ευρωπαϊκή Ένωση γιατί αστυνομικοί και πολίτες που πετούν πέτρες φαίνεται να συνεργάζονται σε αυτό το video;», γράφει ο Βρετανός δημοσιογράφος.

Και «ανεβάζει» μαζί με το tweet του και ένα video από το info-war.gr από τα χθεσινά επεισόδια στο Κερατσίνι, λίγες ώρες μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα από τον 45χρονο Γιώργο Ρουπακιά, μέλος της Χρυσής Αυγής.

Το tweet του Paul Mason

Στο video φαίνονται άτομα με πολιτικά να πετούν πέτρες και να βρίζουν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, ενώ ομάδα ανδρών της αστυνομίας που βρίσκεται στο ίδιο σημείο κάνει σα να μην… υπάρχουν.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Ο Paul Mason είναι δημοσιογράφος, οικονομικός συντάκτης για την εκπομπή Newsnight του BBC.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοκ στη γειτονιά του Ρουπακιά στη Νίκαια – Τι λένε οι γείτονες του χρυσαυγίτη δολοφόνου του Π.Φύσσα – ΦΩΤΟ κ VIDEO

Ανίκανοι να συμφωνήσουν ακόμα και για το εαν θα τηρήσουν ενος λεπτού σιγή! Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε την πρόταση, αλλά όταν συμφώνησε η Χρυσή Αυγή την απέσυρε!

Αγκαλιά με τον Κ. Μπαρμπαρούση ο δολοφόνος του Π. Φύσσα

Αναβλήθηκε η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια

Ο γιος των μεταναστών που έγινε «ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα» – Ποιος είναι ο Γιώργος Ρουπακιάς

«Πήγε στη Χρυσή Αυγή για το χαρτζιλίκι» αποκαλύπτουν φίλοι του Γιώργου Ρουπακιά – «Ήμουν σε άμυνα» λέει τώρα ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα

Γ. Ρουπακιάς: ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα ήταν στην κατασκήνωση της Χρυσής Αυγής… αλλά δεν είναι μέλος!

Συγκλονίζει ο πατέρας του Παύλου Φύσσα: Δικαίωση είναι να εκτελεστεί ο φονιάς – Τι υποστηρίζει ο χρυσαυγίτης που μαχαίρωσε τον 34χρονο στο Κερατσίνι 

Ποιός τηλεφώνησε στον 45χρονο για να στήσει καρτέρι θανάτου; Συνελήφθη η γυναίκα του και ο υπεύθυνος της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια

Βίντεο – ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά το φονικό στο Κερατσίνι

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε