Δευτέρα, 20 Μαΐ
22oC Αθήνα

Δούρειος Ίππος ο Στάθης Μπούκουρας για την Χρυσή Αυγή;

Δούρειος Ίππος ο Στάθης Μπούκουρας για την Χρυσή Αυγή;

Μια άποψη που προκαλεί αίσθηση και δημοσιεύεται από το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, εκφράζει καθηγητής της Παντείου για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής και μάλιστα επικεντρώνεται στον προφυλακισμένο βουλευτή, Στάθη Μπούκουρα.

Το Γαλλικό Πρακτορείο αναφέρει σε άρθρο του ότι οι ελληνικές αρχές στην προσπάθειά τους να μπουν στα άδυτα της Χρυσής Αυγής, θα χρησιμοποιήσουν τον βουλευτή Στάθη Μπούκουρα ως Δούρειο Ίππο.

Όπως τονίζει ο καθηγητής του Παντείου και αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ενωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, Δημήτρης Χριστόπουλος «η πρόσκληση που αντιμετωπίζουν οι εισαγγελείς είναι η δημιουργία μιας σύνδεσης ανάμεσα στις εικαζόμενες πράξεις και στο κατηγορητήριο. Είμαστε σε σωστό δρόμο. Η δικαστική διαδικασία επιταχύνεται και υπάρχει μια γενικότερη πίεση -κυρίως πολιτική- προς αυτή την κατεύθυνση.»

Ο καθηγητής προσθέτει ότι «ο Στάθης Μπούκουρας έχει εκφράσει την επιθυμία να δώσει λεπτομέρειες για τον τρόπο που λειτουργούσε το κόμμα. Θα χρησιμοποιηθεί ως Δούρειος Ιππος».

Μαλιστα τονίζει με έμφαση ότι δεν πρέπει να θεωρείται τυχαίο το γεγονός ότι ο βουλευτής μεταφέρθηκε σε άλλη φυλακή από τα υπόλοιπα μέλη της Χρυσής Αυγής και προσέλαβε ως δικηγόρο του τον Αλέξη Κούγια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κασιδιάρης: Να εξαιρεθεί η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής – Πολιτική

Τι είπε ο Τατσόπουλος για την απολογία του Μπούκουρα της Χρυσής Αυγής – Πολιτική

“Ντου” Χρυσαυγιτών τώρα και στα νοσοκομεία! Τι έγινε στο Γ. Γεννηματάς – Ελλάδα

Χρυσή Αυγή: εντοπίστηκαν εταιρείες off shore και λογαριασμοί με χιλιάδες ευρώ – Έγκλημα

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε